maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lyhyt tie huipulle


Nykyään on niin helppo päästä pinnalle. On blogit, realitysarjat ja Instat. Joskus vanhoihin ystäviin törmätessä saattoi kuulla kommentin "hei näin sut bussissa yks päivä" mutta ei enää: "näin sut Cosmossa".  How did this happen? Ja vielä jo toista kertaa? Jopa minulla, pikkuisen blogin kirjoittelijalla, on mahdollisuus päästä yhteen Suomen suurimmista aikakausilehdistä. Ja vielä useamman kerran. 

 
Cosmopolitan on ruvennut koostumaan melko suureksikin osaksi ihan tavallisten ihmisten kuvista ja jutuista. Ja mitä yksi lehti edellä, sitä luultavimmin muut perässä. Tunnetut bloggaajat ovat nykymaailman muoti ja tyyli-ikoneita vaikka muutama vuosi sitten kukaan ei ollut edes kuullut heistä. Nyt on julistamisen arvoista "hei, näin Linda Juholan Espalla!!" Ja jokainen tietää kenestä puhun. 
 
 
En usko, että koskaan on ollut näin helppoa menestyä kyseisellä alalla. Kaiken lisäksi ilman minkäänlaista aiheeseen liittyvää koulutusta. Ja jos minulta kysytään, se on hyvä asia. Mitä sitten vaikka taitojaan ei ole oppinut koulun penkissä? Kuuden ällän paperit ja kolme maisterin tutkintoa ei ole enää ainoa tie huipulle. Tänään ottamalla itsestään päivittäin söpön kuvan pääsee Nytin kanteen ja kirjoittamalla hauskaa blogia Cosmon kolumnistiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti