keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Genuine bf jeans

Olen enemmän tai vähemmän viime kesästä asti metsästänyt niitä täydellisiä bf farkkuja täyttämään kaapissani ammottavaa aukkoa (vaikka fyysisestihän sieltä ei kyllä mitään aukkoa löydy, heh). Sama ongelma on kuitenkin tullut vastaan kerta toisensa jälkeen sovituskopissa niitä mallaillessani. Lahkeet ovat liian lyhyet ja vyötärö liian leveä eivätkä ne siis ole istuneet päälle oikein mistään kohtaa. Vasta melkein vuotta myöhemmin tajusin ajatella outside the box. Mistä niitä poikkisfarkkuja oikeastaan kannattaisi etsiä? Missä valikoimaa olisi huomattavasti enemmän ja malli pidempi? 


Ensin tunsin oloni hiukan kummalliseksi ja ehkä noloksikin kun hitaasti hivuttauduin kohti miesten sovitusta vaaleat revityt farkut käsivarrella roikkuen. Olin napannut farkut mukaani ihan vain kokeilumielessä ja uteliaisuudesta enkä siis ikinä olisi uskonut niiden todella istuvan päälläni niin hyvin! Pesu, kulutus, istuvuus, väri, kaikki oli täydellistä. Ainoa asia, josta farkkujen alkuperän Zara Man lapun lisäksi voisi päätellä oli lahkeiden pituus, joka korjaantui helposti vain kääntämällä niitä rennosti pari kertaa, joka lopulta vain teki housuista entistä kivemman näköiset.


Avoimuudesta ja luovasta ajattelusta ei siis tässäkään tapauksessa ollut haittaa. Eli rohkeasti vain kiertämään myös lasten ja miesten puolelle, jos naisten valikoima tuntuu liian suppealta! Loppupeleissä vain ne, jotka ovat jo valmiiksi täyttäneet päänsä ennakkoluuloilla eivätkä itse uskalla astua laatikon ulkopuolelle, tulevat katsomaan vähän hassusti. Opetetaan siis näille epäilijöillekin miten niistä ennakkoluuloista pääsee eroon;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti