lauantai 29. maaliskuuta 2014

A M A Z I N G

...little things I've done these past days...


Ajellut ekaa kertaa ikkuna auki ja musat täysillä Helsingin mukulakivikaduilla aurinkolasit nenällä. Aaah mikä nostalginen kesäfiilis!

Harkinnut yhdestä kolmesta herätyksestäni luopumista kun valo ja linnunlaulu auttavat heräämään helpommin mutta joka ilta silti laittanut päälle kaikki kolme, ihan vain varmuuden vuoksi. 

Ja varmistunut siitä, että kyseinen toiminta jatkuu jatkossakin kun kaksi kolmesta herätyksestä olivat yön aikana mystisesti menneet pois päältä. Onneksi sisäinen kelloni toimi ja herätti minut ajoissa, joka oli kyllä suorastaan ihme. 



Halunnut kovasti päästä lenkille tuonne auringonpaisteeseen mutta joutunut tyytymään pelkkään ympäriinsä kävelemiseen, parantumista vielä odotellessa.. Ehkäpä voisin ottaa varovaisen startin ja vetäistä pienen power walkin juoksemisen sijaan.

Tuijotellut myös kenkähyllyltä kurkkivia uutuuttaan hohtavia Nikejani ja haaveillut salille lähtemisestä, jota myös joudun vielä odottamaan, kurjaa.

Merkkaillut kalenteriin sekä Tallinnan että Tukholman reissun, kivoja minimatkoja välietapeiksi matkalla kohti kesää. 

Nauttinut auringosta perinteisen helsinkiläisittäin tuomiokirkon portailla päivää paistatellen. 



Innostunut muutamista uusista vaatekappaleista, joista loputkin toivottavasti pääsevät pian tänne asukuvien muodossa. 

Yllättynyt superisti kuullessani kuvani jälleen päässeen komeilemaan Cosmoon! Kiitokset vielä kuvan ottaneelle taitavalle poikaystävälle;)

Seuraavaksi suunnataankin perheen kesken nauttimaan lauantai illallista Mai Thaihin. Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti