tiistai 11. maaliskuuta 2014

Teknologiaongelmia


Voi kun vain olisin se tekniikan ihmelapsi, joka ratkaisee jokaisen laiteongelman silmänräpäyksessä. Selailin uteliaisuudesta ja tylsyyspäissäni postauksiani Bloglovinin kautta ja huomasin tekstin ja kuvien pomppivan niissä ihan miten sattuu. Välillä kappaleet jatkuvat yhdessä pötkössä ilman minkäänlaisia välejä ja välillä taas kuvan ja tekstin välistä saattaa löytää muutamankin enterin näpäytyksen. Todella epämiellyttävää ja kaikkea muuta kuin selkeää luettavaa! Pitänee kutsua teknologiaa paremmin tunteva poikaystävä paikalle ja toivoa, että ongelma korjaantuu. Nyt alan tosin tekemään jotain ihan muuta kuin hermoja repivää html-tutkimusta, nimittäin nappaan eyelinerin ja ripsarin käteen ja alan valmistautua taas ihmisten ilmoille lähtemiseen!

2 kommenttia:

  1. Jos joskus johonkin menee hermo niin siihen, kun joutuu taistelemaan juurikin näiden blogiin liittyvien ongelmien kanssa, parhaillaan itsellänikin yksi ongelma mihin vaan en löydä ratkaisua, ärsyttävää :-D

    VastaaPoista
  2. Jep, osaa kyllä olla ärsyttävää! Varsinkin kun ratkaisua ei tosiaan millään tunnu löytyvän! Mikähän ongelma mahtaa olla siellä päässä?:)

    VastaaPoista