tiistai 4. maaliskuuta 2014

11 Facts

Tämän samaisen haasteen ensimmäinen versioni löytyykin jo täältä mutta ajattelin nyt tehdä päivitetyn version kun kerran haastetuksi tulin. Eri faktat ja kysymykset kuitenkin kyseessä;)

1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 kysymystä kaikille haastetuille.


1. Jos minun pitäisi valita yksi kaikista ulkomaisista kaupungeista, joissa olen käynyt, johon muuttaisin loppuelämäkseni, valitsisin Tukholman. Vaikka rakastan hellettä ja pitkää kesää eivät edes Dubai, Rooma tai Barcelona houkuttele minua muuttamaan.

2. Tahtoisin kovasti oppia tekemään uusia etenkin aasialaisia ruokia mutta liian harvoin pääsen sinne asti, että kirjoittaisin kauppalistan tarvittavista aineksista. 

3. Uskon välillä vähän liikaakin sanontaan "Pessimisti ei pety". Varsinkin näin kevään ja kouluihin hakujen lähestyessä. Tälle ajattelutavalle pitäisikin saada loppu ja hyökätä uudella asenteella ennakkotehtävien kimppuun. 

4. Olen todella tyytyväinen luonnolliseen hiusväriini ja siihen ettei tarvitse kokoajan juosta kampaajalla värjäyttämässä. Enää ei edes auringonvalon puutteesta johtuva juurikasvukaan esiinny yhtään niin pahana kuin edellisinä talvina.

5. Käytän Iittalan Mariskooliani avaimieni säilyttämiseen.

6. Olen ihan mahdoton aikaoptimisti. Joka kerta olen ihan varma, että ehdin laittautua puolessa tunnissa ja automatkaan menee korkeintaan 10 minuuttia. Karu fakta on kuitenkin yleensä se, että aika-arviooni kannattaa lisätä vähintäänkin se kolmasosa.


7. Rakastan sireenin tuoksua. Niin kesäinen, kaunis ja muistoja täynnä oleva kukka.

8. Käytän korkkareita aivan liian harvoin ja joudun usein kenkäostoksillakin jatkuvasti muistuttelemaan itseäni asiasta. Yleensä syy tähän lättäpohjailuun on jo valiiksi päätä lyhyempien ystävien seura, pitäisi varmaan alkaa valikoida uusia tuttavuuksia pituuden perusteella, haha. Muuten kenkäkaappini olisi varmasti täynnä toinen toistaan kauniimpia korkoja;)

9. Olen pudottanut Iphoneni viidessä kuukaudessa vain kerran ja super ylpeä siitä! Kop, kop, kop..

10. Puhun kuulema paljon unissani ja pienempänä suuri kauhuskenaario olikin, että joku yö unissani möläyttäisin jonkin suuren salaisuuden. Ainakaan kukaan ei koskaan ole kertonut, että näin olisi käynyt;)

11. Pienenä olisin yli kaiken halunnut lemmikkiä mutta onneksi ei sellaista koskaan hankittu. Sen sijaan ystäväni kanssa sovellettiin muun muassa sammakolla kylpyammeessa ja etanoilla lasipurkeissa. Näin jälkikäteen voinkin vain sanoa hyi että..!


1. Paras puoli itsessäsi? 
Tässä sängyllä makoillessa ensimmäisenä tulee mieleen kyky rentoutua. Muistan kun lukion stressaavilla hetkillä ystäväni kertoi ihailevansa kykyäni olla ottamatta turhia paineita ja stressiä (ja sitä kautta myös saamaan parempia tuloksia) ja sen jälkeen olen itsekin oppinut arvostamaan kykyäni sulkemaan itseni ulos stressaavalta ja kiireseltä maailmalta kun tarve vaatii. Tässä kyvyssä tosin on myös väärin käytettynä varjopuolensa.. Pinnallisemmalta puolelta kysymystä taas olen tyytyväinen kokonaisuuteen:)

2. Salainen unelmasi?
Unelmia on kyllä paljon matkakohteista, opiskelupaikasta ja ammatista omaan asuntoon ja vaaleaan pehmeään sohvaan mutta salaisia näistä ei kyllä taida olla yksikään. Tahtoisin pari kokoa pienemmän jalan ja unelmapaksut pitkät hyväkuntoiset hiukset;)

3. Ruoka jota et voi sietää?
Sinappi. Ihan sama onko sitä makkaran päällä vai salaattikastikeessa, ei mene alas. 

4. Kenen kanssa on tullut koettua eniten muistoja?
Pitkäaikaisimman ihanan ystäväni Alexandran, jonka kanssa olen ollut superläheinen 5-vuotiaasta asti. 

5. Mikä on bloggaamisessa parasta?
Kuvaaminen ja ajatuksien purkaminen kirjoituksen muodossa. Olen aina pitänyt molemmista ja blogin ansiosta pääsen tekemään molempia lähes päivittäin.


6. Harrastuksia? 
Bloggaaminen ja salilla käyminen. Toivon saavani myös tenniksen takaisin harrastukseksi asti. Nykyään tulee käytyä aivan liian harvoin. 

7. Suosikki artisti / idoli? 
Eipä oikeastaan ole oikein kumpaakaan mutta esim. monia bloggaajia kyllä ihailen. 

8. Lempi ruoka & juoma? 
Lohi ja uudet perunat, ehdottomasti. Juoma taas riippuu ihan tilanteesta, ruokajuomana maito tai vesi, kesähelteellä jäätee ja illemmalla mansikkadaiquiri;)

9. Oletko tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseesi? 
Vielä kun saisin unelmieni opiskelupaikan ja asunnon en voisi olla tyytyväisempi.

10. Paras leffa jonka olet nähnyt?
Näitä on kyllä niin paljon, että ihan mahdotonta valita yhtä. Now you see me aika tuoreena mielessä, koskettavimpana varmasti Titanic 3D:nä valkokankaalla, visuaalisena kokemuksena Life of Pi ja muutama muu mieleen jäänyt Orpokoti, Poika raidallisessa pyjamassa ja Inception . Yleensä parhaimpia ovat ne, joiden lopussa juoni kääntyy päälaeleen ja leffaa jää miettimään vielä lopputekstien jälkeenkin.

11. Ikimuistoisin hetki elämässäsi?

Ensimmäisenä mieleen tulee poikaystäväni ja minun yhteisen tarinan alkamishetki, vaikka päivä ei vielä ollutkaan se, kun rupesimme seurustelemaan:)


Ja sitten omat 11 kysymystäni haastetuille. Päätinkin jatkaa samalla linjalla kuin itseni haastanut bloggaaja eli haastan jokaisen tämän postauksen lukeneen bloggaajan tekemään saman ja lopuksi vielä linkkaamaan minulle vastauksensa tähän postaukseen! Jos taas ei löydy blogia, saa mielellään myös vastata suoraan kommenttiboksiin!;)

1. Lempi Disney-piirretty?

2. Maaliskuu vai elokuu? Miksi?

3. Mitä et ole katunut hetkeäkään?

4. Adjektiivi, jolla oman käsityksesi perusteella kuvaisit tämän blogin pitäjää?

5. Adjektiivi, jolla kuvaisit itseäsi?

6. Paras jälkiruoka?

7. Mitä lisäisit maailmaan jos se voisi olla mitä tahansa?

8. Kuinka vanha olet? Kuinka vanha haluaisit olla ja miksi?

9. Unelmien matkakohde?

10. Ensimmäinen mieleen tuleva nolo tilanne?

11. Herkullisin ruoka, jota suosittelisit?


2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/3/14 23:04

    1. Kaunotar ja Hirviö, Tangled
    2. Maaliskuu, koska kevät on ihana! Silloin kaikki luonnossa vasta herää, ihmiset myös:)
    3. Napakorun ottamista! Yksi asia jonka todella voin 100% sanoa ottaneeni vain itseäni varten.
    4. Aito
    5. Monimutkainen
    6. Mutakakku
    7. Lisää aikaa
    8. 21 kohtapuoliin. En haluaisi olla päivääkään nuorempi/vanhempi koska koen eläväni elämäni parhaita vuosia.
    9. Aasian paratiisisaaret
    10. Lentokentällä lauloin aladdinista tuttua biisiä tuntemattomalle huomaamattani.
    11. Possun ribsit, thaimaalainen ananaskana, nepalilainen.

    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania vastauksia, varsinkin 10!:D Jo ekasta oli jo aika vahva arvaus vastaajasta;)

      Poista