perjantai 7. maaliskuuta 2014

Recent Details



•  Olin päästänyt rakkaan Tangle Teezerini aivan kamalaan kuntoon ja vasta pitkään ja läheltä sen piikkejä tutkiskellessani tajusin miten ällöttävä se oikeasti olikaan. Oli siis aika perusteelliselle putsaamiselle ja jynssäämiselle, jotta voisin taas hyvin mielin selvitellä takut ja raikastaa oloa pitkin päivää. Keksinkin tähän tehtävään ihan täydelliseksi aseeksi kynsiharjan, jolla lika irtosi kuin itsestään! Tästä puhdistustuokiosta pitääkin nyt ottaa tapa ja harjailla Teezeri vaikka kerran kuussa, haluanhan pitää sen hyvässä kunnossa. Muiden harjojen käyttö kun ei tulee enää kuuloonkaan. 

•  Hiukseni ovat kasvaneet yhtäkkiä ihan hirveästi. Ystäväkin jo ehti udella onko klipsipidennykset käytössä vai ovatko omani todella jo niin pitkät. Ihanaa kun vihdoin taas pystyy vetämään hiukset rennosti vain toiselle puolelle ilman, että ne valahtavat samantien takaisin taakse. 


•  Tuoreita marjoja on tullut lähiaikoina  syötyä ahkerasti ja olen jäänyt ihan koukkuun paketin pohjalta löytyvään pieneen yllätykseen. Tämä yllätys ei kuitenkaan ole ollut mikään marjojen alle piiloutunut toukka (hyi että, pelkkä ajatus..) vaan pieni kolhiintumiselta suojaava kuplamuovipala. Kaikkihan rakastavat kuplien poksauttelua mutta tämä pikku palanen on jo ihan omaa sarjaansa. Se on niin pieni ja nopeasti käsiteltävissä, että oikein kerjää välitöntä hipelöintiä pelköstään olemalla siinä. Sitä ei vaan voi jättää rauhaan, oli sitten töissä, ruokapöydässä tai missä muualla tahansa. 

•  Löysin vihdoin lenkkeilyn! Olen aina ollut sitä mieltä, että tykkään enemmän juosta matolla eikä ulkona viilettäminen sovi herkille korvilleni ja kurkulleni. Ja pah sanon nyt! Eilen päädyin jostain syystä työvuoron päätteeksi vetämään Niket jalkaan ja suuntaamaan ulos. Musa täysillä, jalkaa toisen eteen, kuivat ja hiekattomat kadut, selkenevät ajatukset ja kappas mitä tapahtui. Rakastuin. Ja yllätin itseni täysin! Seuraavan tuuletusta, piristystä tai muuten vain omaa aikaa kaipaavan hetken tullen tiedänkin mitä tulen tekemään jos sattuu olemaan yhtä hyvä sää kuin eilen;) Niin hyvä tapa purkaa ylimääräinen energia, selkeyttää ajatukset ja piristyä!


•  Toista (tuntematontakin ihmistä) on niin helppo piristää. Ystävällinen puhe, pudonneen hanskan nostaminen, aito kiitos, tervehdykseen vastaaminen, hymy, kiittäminen liikenteessä. Miksi näihin silti törmää niin harvoin? Itseäni on tänään piristänyt ulkomaalainen neonväreihin pukeutunut hyväntuulinen ja aidosti ystävällinen miekkonen ja lapsen nauru ja hihkuminen "hei! hei! hei!" ja jotain, josta en saanut selvää mutta ajatushan on tärkein. Näinpä otan itsekin tavoitteeksi hymyillä enemmän, käyttää värejä, vastata jokaiseen tervehdykseen ja pienillä sanoilla ja teoilla piristää toisten päivää! Sillä muiden onnihan ei ole itseltä pois mutta omaa onneaan voi jakaa;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti