lauantai 1. maaliskuuta 2014

Saturday Stroll


Nyt voin hyvällä omallatunnolla taas lösähtää sängylle ja napata läppärin syliin. Parin tunnin takaisen tenniksen pelaamisen ja sitä edeltävän pitkän kävelyn jälkeen on ihan super rentoutunut ja hyvin liikkunut olo. Ja päälle vielä ruokakooma, ah, voisin nukahtaa vaikka kello ei ole vielä edes kuutta!



Ulkona on yhtä keväisen näköistä kuin normaalisti maalis-huhtikuussa! Tosin maaliskuun puolellahan sitä nyt jo ollaankin (ja 15 päivän päässä mun synttäreistä!). Aurinko piristi ulkoilijoita, kasvit alkavat jo puskea mullan läpi talojen seunustoilla ja kuivat jalkakäytävätkin on jo putsattu hiekasta. Tulisiko kevät todella tänä vuonna näin aikaisin? Vähäksi aikaa voisi kyllä vielä laskea miinuksen puolelle, saa nimittäin nähdä miten huomisten laskettelusuunnitelmien käy näillä lämpöasteilla.




Nyt neljän kilsan powerwalkin, neljän tytön voimin pallojen perässä juoksemisen ja kunnon familydinnerin jälkeen aionkin loppu illan vain makoilla kotona ja rentoutua. Sen verran ehkä tulee kuitenkin vielä liikuttua, että raahaudun kauppaan hankkimaan tämän illan marja-annoksen;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti