lauantai 15. maaliskuuta 2014

A gift from myself to me


Kuten vuosi sittenkin, päädyin myös tänä vuonna hiukan lahjomaan itseäni huomisten synttäreiden kunniaksi. Niinhän sitä sanotaan, että antamalla itseleen lahjan saa sitten ainakin yhden mieluisen;) Pohdin pitkään parin toivomuksen välillä, joista toinen oli täälläkin höpöttelemäni ruusukultainen Marc By Marc Jacobsin kello. Kellohimosta huolimatta päädyin kuitenkin toiseen, loppupeleissä tarpeellisempaan ja vielä houkuttelevampaan vaihtoehtoon. 


Kyseessä Niken pirtsakan oranssit ja aivan ihanat Free tr fit 4 treenikengät. Törmäsin näihin alunperin ihan vahingossa uutta juomapulloa metsästäessäni ja lopulta ihan tuntuvan alennuksen sekä oikean koonkin löytymisen seurauksena pistin popot varaukseen ja hain paria päivää myöhemmin odottamaan huomista;)


Muuten synttäriviikonlopulle on suunnitelmissa eilisen hiukan (krhm aika paljonkin) suunniteltua pidemmäksi venähtäneen illanvieton jatkeeksi juhlintaa  vielä kaksi iltaa plus viikon päästä lisäksi ne "viralliset" 21v-juhlat. Tänään siis suunnataan muutaman työkaverin kanssa viettämään iltaa ja nauramaan Sami Hedbergin tahtiin. 


Huomenna oikeana synttäripäivänä taas luvassa brunssia perheen kesken ja illalla rakkaan ystävän kanssa juhlistamista lasillisen tai parin(saa nähdä mitä tälle käsitteelle sillon tapahtuu..) merkeissä. Tällainen juhlimistahti onkin tälle kaksikymppiselle jotain ihan uutta. Eikös se mennytkään niin, että 18 vuotiaana biletetään ja nyt pitäisi jo alkaa rauhottumaan;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti