tiistai 7. tammikuuta 2014

Past week

Pimeät ja sateiset säät ovat hiukan hankaloittaneet tätä blogielämääni. Postausidealista on pitkä mutta toteutus uupuu. Huomenna onneksi luvassa parin päivän vapaat, joten toivon todella säiden parantuvan ja kameran pääsevän taas käyttöön. Toistaiseksi siis kuvia vain IPhonen kätköistä. Kuluneena viikkona olen. . .


Juhlinut vaihtuvaa vuotta. Edellisen vuoden viimeisten hetkien viettäminen aloitettiinkin viinin, herkullisen ruuan ja jälkkäridrinkkien parissa. 


Inspiroitunut hiuksista. Pitkästä aikaa alkaa olla omillakin taas niin paljon pituutta, etta innostuin muistelemaan mm. miten se kalanruotoletti taas taiteiltiinkaan.


Suunnitellut parin viikon päästä koittavaa kauan odotettua reissua Euroopan ulkopuolelle täysin uuteen maahan ja kaupunkiin. Kohta nähdään kesä, palmut ja valkoiset hiekkarannat!


Viettänyt aikaa töissä muunmuassa tämän karvakaverin kanssa sekä seikkaillut Helsingin pimeillä ja märillä kaduilla. Eipä uskoisi tammikuuksi.


Viettänyt tämän ystäväisen kanssa aikaa sekä töissä että vapaa-ajalla. Pari iltaa sitten istuskeltiin, juteltiin ja vietettiin iltaa Vapianossa hyvän ruuan parissa.

2 kommenttia: