perjantai 24. tammikuuta 2014

Dubai Mall & Business Bay



Suunnattiin siis eilen aamupalan ja hotellihengauksen plus laittautumisen jälkeen kohti Dubain uutta keskustaa ja päädyttiin maailman suurimpaan ostoskeskukseen, Dubai Malliin. Jalat ovat kyllä ehdottomasti samaa mieltä siitä suuruus osasta. Jo puolessatoista päivässä tuli käveltyä varmaan enemmän kuin kotona yhteensä viikkoon.



Suuruudesta kertoo ehkä hiukan se, että pelkän uloskäynnin etsimisessä oli haastetta. Saati sitten, että olisi löytänyt juuri haluamansa uloskäynnin.. Sen verran määrätietoisesti kuitenkin ilmeisesti kävelin, että eräs herrasmies erehtyi luulemaan minua paikalliseksi ja kysäisi mistä löytäisi jäätelöbaarin. Valitettavasti en ihan vastannut miekkosen odotuksia ja jouduin myöntämään ettei minulla ollut hajuakaan.



No, siellä vierähtikin sitten useampikin tunti. Pelkästään Victoria's Secretillä Petri laski minun viettäneen yli puoli tuntia, huups. Shoppailun lisäksi pyörähdettiin valtavassa akvaariossa ja tutustuttiin mereneläviin myös eläintarhan puolella. Eipä heti uskoisi, että kaikki tämä löytyy yhdestä ja samasta rakennuksesta. Kotiinviemisiksi taas tarttui vaikka mitä mukavaa, joista ensimmäiseksi käyttöön pääsi VS:n yöpuku ja tänään rannalla uudet bikinit.


Kun sitten vihdoin saatiin tarpeeksemme sisätiloista, siirryttiin ostoskeskuksen takana sijaitsevalle alueelle suihkulähteineen ja pilvenpiirtäjineen. Nautittiin hyvästä ruuasta ja lämpimästä ilmasta sekä ihailtiin upeinta koskaan näkemääni suihkulähde showta. Ihan unohtumaton ilta, kuten koko matkakin!♡




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti