perjantai 10. tammikuuta 2014

Kun on jotain, mitä odottaa

 

Enpä ole ennen odottanut 7 päivän työputkea näin innolla. Tosin syynä ei ehkä kuitenkaan ole itse työn antama ilo vaan pikemminkin tieto siitä, että näiden päivien jälkeen koittaa loma. Kahden viikon loma ja Dubain reissu. Ja miten innoissani siitä olenkaan! (Kuten ehkä viimeaikaisista postauksistani voi päätellä..) 


Viikkoni alkoi (jep, mulla perjantai aloittaa viikon, hah) aamuvuorolla, jonka jälkeen ajattelin suunnata taas salille. Eilinen treeni nimittäin jäi vähän lyhyeksi ja helpoksi kun luultavasti vähäisen energiansaannin (vain mysliä ja smoothieta aamupalana) ja matalan verensokerin takia jo alkulämmittelyn jälkeen alkoi silmissä sumenemaan ja olo heikentymään. Saleilun jälkeinen sushilounas tuli siis täysin tarpeeseen;)


Oikeutin myös itselleni Bok Bokista löytämäni -50% hintaisen täydellisen Dubaihin soveltuvan paidan, joka varmasti pääsee kuvattavaksikin kunhan elohopea ensin nousee sinne +20 asteeseen;) Mutta nyt kyllä palaan säästöbudjettiini ja jätän shoppailun sekä muut ylellisyydet 12 päivän päähän!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti