lauantai 11. tammikuuta 2014

Furla


Vihdoin koitti tämä päivä. Kauan kaivattu päivä. Päivä. Ilman. Vesisadetta. Joka luonnollisesti tarkoitti myös sitä, että uutuuttaan ja kauneuttaan hohtava Furlani pääsi ulkoilemaan. Olen kuolannut tätä laukkua siitä lähtien kun näin sen ekaa kertaa viime kesänä Pariisin lentokentällä. Ja nyt se on mun.

 
 
Juuri tämän kokoinen laukku valikoimastani uupui. Kaikki tarpeellinen, kamera mukaanlukien, mahtuu sisään mutta laukku on silti helposti käsivarrella kulkeva ja siro. Tarpeen tullen ja käsiä enemmän tarvittaessa saa laukun myös pitkän irroitettavan hihnansa ansiosta roikkumaan olallekin. Ulkonäkökin on täydellinen: klassinen, hienostunut ja aikaa kestävä mutta silti persoonallinen eikä ihan joka kadulla vastaan tuleva. Taskuja ja lokeroita riittää niin puhelimelle, avaimille kuin muillekin pienille tavaroille, kuten joka päivä mukana kulkevalle huulirasvalle, jota ilman en voi elää.
 
 

Vielä päivällä kahden aikaan kuului Helsingin katumaisemaan asfalttia ja vihreitä ruohotupsuja. Hiukan erinäköistä on nyt kun kaunis, valkoinen ja vihdoin sitä valoa tuova lumipeite on peittänyt maan. Alkaa näyttää jo vähän enemmän tammikuulta. Hiuksetkin pääsivät vaihtelun vuoksi matalalle sotkuisenrennolle nutturalle. Kivaa kokeilla välillä jotain muuta kuin perus ponnaria;)

 
takki Mango
farkut Miss Sixty
nahkahanskat H&M
kengät Moa
Laukku Furla


4 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen laukku! Ja niin on hanskatkin. Onko hanskat jotain vanhaa mallistoa, vai löytyyköhän vielä kaupoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Itse ostin ne jo syksyllä, joten voi olla ettei enää löydy. Mutta kannattaa käydä kyselemässä.

      Poista
  2. Mikä furla laukku on malliltaan? ☺️

    VastaaPoista