lauantai 4. tammikuuta 2014

Big plans

Tämä ilta sekä töissä että kotona on täyttynyt haaveista, jännityksestä sekä innostuksesta. Monta mutkaa on suoristettu ja muutama hermosolu menetetty mutta nyt on suunnitelmat selvillä. ME LÄHDETÄÄN DUBAIHIN!


Pari suunnitteluviikkoa aikaa reissuun, josta olen haaveillut niin pitkään. Täysin uusi maa, kaupunki, kulttuuri ja koko maanosa. Paratiisirantoja, turkoosi vesi ja valkoista hiekkaa. Korkeita ja mahtavia rakennuksia jollaisia en olen koskaan nähnyt. Koko ilta(yö) on hurahtanut kaakaokuppi kädessä tietoa ja faktoja metsästämällä ja kuvia googlettamalla enkä taida vieläkään käsittää, että sen näköinen paikka on todella olemassa. Ja minä olen kohta siellä. Eivätkö nuo toinen toistaan erikoisemmat ja hohtavammat rakennukset olekaan tietokoneanimoituja Avataren tai jonkun muun tulevaisuusleffan tapahtumapaikkoja?


Kaiken fiilistelyn ja hypetyksen lisäksi pitäisi ennen reissua vielä uusia passi ja käydä metsästämässä hellesäille soveltuva maksihame, päivittää aurinkorasvavalikoima ja varmistaa, että kaapista löytyy ehjät aurinkolasit. Ah miten rakastankaan tätä suunnittelua ja odottamista! Ja vielä enemmän tietty itse matkustamista!;)


Kuvat: weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti