keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Banaanipannarit


Vapaapäivän aamu lähti käyntiin paljon hehkutetuilla banaanipannareilla. Pakkohan niitä nyt vihdoin oli kokeilla. Ja yhtä helpoiksi ja hyviksi paljastuivat kuin mitä olin useista blogeista lukenut. Niin vaivatonta ja helposti muunneltavaa, että varmasti tehdään uudestaankin. Aamupalan jälkeen vajottiin sohvan pohjalle katsomaan pari jaksoa uutta lempparisarjaa. The Suits, suosittelen. Välillä jotain muutakin kuin rikossarjoja ja murhamysteereitä. Seuraavaksi luvassa ihmisten ilmoille siirtyminen meikkipussin ja vaatekaapin kautta. Käydään vaihtamassa rahat Dubaita varten, jonka jälkeen ei muita suunnitelmia olekaan. Täydellinen vapaapäivä;) Eikä ole montaa työpäivääkään jäljellä ennen lomaa! Tätä odotuksen määrää ♡

Loppuun vielä pannareiden yksinkertainen ohje, jonka voi helposti käydä kurkkaamassa täältä kun kuitenkin unohdan sen samantien:

2 munaa
1 banaani
kookoshiutaleita
kanelia
kardemummaa
vaniljasokeria

Kaikki vain sekaisin blenderissä tai sauvasekoittimella ja lettujen tapaan pannulle paistumaan. Valmiin pannarin päälle banaanisiivuja ja vaahterasiirappia tai mitä sattuukaan tekemään mieli. Myös esim marjat sopivat varmasti hyvin. Myös sekoitusvaiheessa voi banaanin ja munien sekaan lisätä muitakin aineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti