sunnuntai 31. elokuuta 2014

Throwback Summer


Kameran muistikorttia tyhjennellessäni löysin nämä täysin unohtuneet ja julkaisemattomat asukuvat heinäkuulta. Shortsit jalassa ja neule vaan rennosti olalla.. Saa kaipaamaan niitä jo niin kaukaisilta tuntuvia hellepäiviä vain enemmän. Kesällä oli lämmin, kaikki tuntui niin helpolta ja huolettomalta. Bakteeritkin pysyivät kaukana ja sain nauttia terveenä olemisesta koko kesän, ja se todella on harvinaista. 


Syksyssäkin on kuitenkin omat puolensa. Vaikka vaatekerroksienkin läpi palelee, päivät lyhenevät ja valo vähenee, olen odottanut tätä syksyä. Koulu alkoi mitä positiivisimmissa merkeissä ja tuntuu, että pääsen vihdoin lähemmäs yhtä unelmaa ja toivottavasti vielä joku päivä oikeaa ammattia. Kunnon töitä, joista nautin. 


Remontti etenee etenemistään ja joka päivä on muutto omaan täydelliseen kotiin hiukan lähempänä. Oma koti, joka vielä kesän alussa tuntui vain kaukaiselta haaveelta. Romahduskunnossa ollut asunto alkaa hiljalleen muistuttaa sitä unelmissa hohtanutta valoisaa ja avaraa kotia. Itse suunniteltu, itse toteutettu ja pian itse sisustettu ja asuttu. Pimeät illat ja aamut, kylmyys tai sadekaan ei saa tätä syksyä tuntumaan synkältä, ei tänä vuonna.


shorts Bik Bok / top River Island / sweater Zara / bag Furla / sandals River Island


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti