sunnuntai 10. elokuuta 2014

First glance at my future home


Nyt on sitten remppa pistetty ihan kunnolla käyntiin! Voisi jopa sanoa innokkaaksi aloitukseksi kun ekoina päivinä piti vielä iltamyöhään töiden jälkeen päästä repimään tapetteja seinistä ja suunnittelemaan tulevaa sisustusta. Siitä asti ollaankin tehty töitä asunnolla joka päivä ja nyt on makkarista ja olkkarista aika lailla saatu tapetit poistettua. Vielä loput olohuoneesta ja eteinen jäljellä, joiden jälkeen päästään seuraavaan vaiheeseen eli kattomaalien poistamiseen. Tervetuloa vaan kipeät kädet ja jumiutunut niska! Poisto- ja purkuvaiheen jälkeen päästäänkin siihen kovasti odottamaani vaiheeseen eli uuden luomiseen, joka alkaa seinien ja katon maalaamisella. Tällä hetkellä unelma-asuntomme näyttää kuitenkin vielä tältä. Hiukan ehkä keskeneräistä vielä;) 



Täytyy kyllä myöntää, että ajatus ensimmäisten sentti kertaa sentti tapetinpalojen repimisestä oli aika toivoton. Tuleeko tästä koskaan valmista? Tapetoituja seiniä kun tosiaan löytyy aika suurelta pinta-alalta. Päästessämme hommiin sujuikin kaikki kuitenkin onneksi paljon helpommin kuin olin kuvitellut. Tapetit lähtivät nätisti suurina paloina ja paljastivat siistin pohjan altaan. Varsinkin lisäämällä Fairya lämpimään veteen ja ruiskuttamalla sitä ensin tapeteille irtoavat ne yllättävänkin helposti. Tosin ne pienet jäljelle jäävät palaset ovatkin sitten taas vähän toinen juttu...




Kuva vastavalmistuneesta asunnosta  valkoisine juuri maalattuine seinineen ja upouusine kalusteineen silmissä kiiltäen kuitenkin kummasti jaksaa repiä niitä pienimpiäkin murusia irti seinästä. Lopputulos tulee olemaan ihan kaiken vaivan ja rahan arvoinen. En malta odottaa, että saadaan remppa tehtyä!




4 kommenttia:

  1. Voi tota parkettia ja väliovia<3 Remontoiminen on niin palkitsevaa, vaikka myös raskasta. Onko tämä omistusasunto? (No mitä suurimmalla todennäköisyydellähän se on, ei kai kukaan vuokra-asuntoaan ala remontoimaan!:)) Olisi mukavaa, jos vähän enemmän valottaisit kämppäasiaa! Vaikka toki ymmärrän, että haluat pitää yksityisyydestäsi kiinni. Mutta siis niin paljon kuin hyvältä tuntuu! Me asumme mieheni kanssa isäni omistamassa kaksiossa, ja aikoinaan kun tänne muutin (emme siis vielä olleet silloin naimisissa tai asuneet yhdessä) teetätin täällä täydellisen remontin. Tiedän siis tosi hyvin tuon tunteen, miltä tuntuu suunnitella omaa kotia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi!:) Itsekin rakastuin noihin parioviin ja parketin hyvä kuntokin yllätti positiivisesti kun ensikerran pääsin asunnon näkemään. Etenkin juuri nuo pariovet tuovat ihanaa alkuperäistä fiilistä:) Asunto ei paperilla ole oma mutta lähisukuni omistuksessa, siksi sitä siis remppailemme. Aika sama tilanne siis kuin siellä päässä! Remppajuttuja on ehdottomasti tulossa lisää kunhan pääsemme kunnolla seuraavaan vaiheeseen ja saan lisää kuvia otettua. Kysymyksiäkin saa mielellään laittaa jos jotain mieleen tulee. Vastaan mielelläni!:)

      Poista