keskiviikko 13. elokuuta 2014

Sisustus unelmia


Vaikka remontti onkin vielä täysin vaiheessa ja sisustuspuuhiin vielä runsaasti aikaa, on sisusturatkaisut ja yleisilme jo aika selkeinä mielessä. Yhtenäistä ja valoisaa, modernia pienellä rosoisella twistillä, sävyinä valkoinen, musta sekä tumma puu ja väripilkut sitten koriste-esineiden ja tekstiilien muodossa. Sisustuksen läpi tulee myös näkymään persoonallisuus esim taulujen ja valokuvien muodossa ja poikaystävän kitarat ja laudat saavat jäädä näkyville osaksi sisustusta. Muutama ehdoton haavekin on jo listattu, joihin olen ihastunut heti ensinäkemällä. 


Vaalean suuren sohvan pariksi toivoin vanhaa puista ja hiukan kulunutta tai vaikka betonista sohvapöytää. Ihan mielettömällä tuurilla poikaystävä löysikin eilen juuri toiveitamme vastanneen pöydän kierrätyskeskuksen valikoimista ja millä hinnalla! Kymmenellä vaivaisella eurolla! Jo elämää nähneet pienet sisustuselementit sopisivat muutenkin asunnon vanhaan fiilikseen - lasiruutuisiin parioviin, korkeisiin huoneisiin, kattolistoihin ja avaimellisiin kaapinoviin.


Pari valaisinta on juurtunut niin syvälle mieleeni, että tuntuu ettei mikään muu kelpaa. Yhden bongasin tässä muutama päivä sitten h&m kuvastosta ja lähetinkin jo kyselyä kyseisen lampun perään. Toivottavasti merkki ja malli selviävät eikä hinta ainakaan pahasti ylitä budjettiani;) Eniten kiinnostukseni herättää nimenomaan valaisimet joissa yhdistyy valkoinen ja kulta.  


Vaalean linjan myötä ja huonekaluliikkeissä pyöriessäni olen mennyt ja ihastunut korkeakiiltoisiin valkoisiin huonekaluihin. Tällä hetkellä on haaveissa niin ruokapöytää, kenkäkaappia, tv-tasoa kuin lipastoakin.


Lisäksi materiahaaveisiin kuuluu Hayn valkoinen rekki ja siihen sopivat henkarit sekä vaaleat pehmoisenpörröiset matot. Ikävä kyllä olen todennut sisustushaaveitteni olevan ei ihan sieltä edullisimmasta päästä, joten saa nähdä mistä pitää tinkiä ja mikä lopulta pääsee sinne omaan kotiin asti. 

Pics: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti