maanantai 18. elokuuta 2014

Eat Sleep Rave Repeat


Riehakas ja ikimuistoinen wknd- viikonloppu on nyt takana. Oli muuten sunnuntaina energiat niin lopussa, että hyvä kun jaksoi käsiään nostaa. Kävelykin meinasi tuottaa ongelmia tanssimisesta kipeytyneiden lihaksien takia. Onneksi ravintolapäivä sattui sopivasti juuri tuolle samalle päivälle ja pääsi vähän herkuttelemaan palautumisen lomassa. 


Fiilikset oli kyllä ihan huipussa koko kaksi päivää vaikka energiatason eron perjantain ja lauantain välillä kyllä huomasi. Alankohan olla vanha, haha. Ensimmäisen päivän kaatosadekaan ei lannistanut vaan tanssittiin läpimärkinä loppuun asti. Hiukset ja vaateet vettä valuen mistään muusta välittämättä väkijoukossa hyppiminen tuntui jopa vapauttavalta. Ei tarvinnut huolehtia mistään. Välillä on hyvä vain päästää irti ja antaa kaiken turhan olla. Vaatteet voi pestä ja hiukset kuivuu. 


Positiivisuus ja sen merkitys on ollut paljon mielessä koko viikonlopun ajan ja mielestäni lause "Positive thoughts create positive people and positive people live positive lives." kiteyttää todella hyvin sen kaiken. Pienistä asioista kasvaa yhdessä suuria ja lopulta niillä on suurempi vaikutus elämään kuin voisi arvata. Turha stressaaminen, valittaminen ja ylimääräisen draaman ja negatiivisen fiiliksen luominen vain tekee omasta elämästä hankalaa ja levittää ympärilleen huonoa oloa samalla lopulta karkoittaen ihmisiä ympäriltään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti