sunnuntai 24. elokuuta 2014

Fall essentials

Vaikka suurin osa tämänhetkisistä materiahaaveista tulee sisustuspuolelta, löytyy listalta myös muutama ihan basic syksyyn kuuluva vaatejuttu. 


Laukku. Koulujuttuja tässä pohdiskellessani tajusin, että kun parin viikon päästä otetaan läppärit lähes jokapäiväiseen käyttöön, jää mulle laukkujen saralta tasan yksi vaihtoehto. Pikkuhiljaa parhaita päiviään ohittava h&m:ltä muistaakseni viime keväänä hankkimani suurempi yksilö. Jokapäiväisessä käytössä laukku tulee olemaan entinen alta aikayksikön. Pikkuhiljaa tähän kertakäyttölaatuun kyllästyneenä olisikin hakusessa laadukas, tarpeeksi suuri, läppärinmentävä ja koulukäyttöön soveltuva laukku pienemmän Furlan rinnalle. Joka muuten on palvellut superhyvin ja kestänyt kuluneet puoli vuotta ihan priimakunnossa. Ja mikä parasta, en ole törmännyt siihen yhdenkään toisen olalla, josta olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt. Vähän eri sarjaa kuin jo massaleiman itselleen ansainnut Luiska tai MK;) Vaikkakin, inhottavaa myöntää, kyllä se Korsin Tote vain täyttäisi lähes (mutta onneksi vain lähes;) ) kaikki kriteerit mestästämääni laukkuun.. En ihmettele, että on niin suosittu. 


Nahkatakki. Lisää näitä virheostoksia.. Tai hetken se ilo kesti mutta kyllä aitonahkainen vain olisi ollut parempi valinta. Hintaakin kun tulisi nyt vain enemmän kuin jos olisin kerralla valinnut laatua.

Mustat farkut. Yksinkertaisesti jokaisen vaatekaapin perusta ja vanhat alkavat kaivata päivitystä. Viime keväästä asti farkut ovat löytyneet hankintalistalta mutta kesällä kun en sellaisia olisi voinut vähempää kaivata, hankinta vähän venähti. 


Pitkä neule. Näiden nilkkoja hipovien liehukkeiden saapuessa kauppoihin ja kaduille päätin etten aio moiseen sortua. Hyvin pärjään ilmankin. Yhtäkkiä iskeneiden hyisten syyssäiden saavuttua alkoi tämä vilttiä muistuttava niin ihanan kietouduttava ja lämmin neule kummasti kuitenkin houkuttelemaan. Ehkä nuo kylmenevät ilmatkin tuntuisivat hitusen siedettävämmiltä uusi neule päällä;) 


Mukavat kengät. Viilenneiden lähipäivien ongelmaksi on paljastunut ihan älyttömän huono kenkäkokoelma (nyt kun pelkät sandaalit ei enää riitä..). Pari vuotta ihan hyvin palvelleet balleriinat olen todennut nyt lähes käyttökelvottomiksi, hiertävät ja painavat aina jostain. Kesällä hankkimani loaferit eivät vieläkään ole pehmenneet tarpeeksi, edelleen löytyy hiertymiä joka käytön jälkeen. Koroissa pystyy seisomaan päivästä vain muutaman tunnin säälittävän millin paksuisen platoon takia. Ja loput ovatkin sitten kuluneet puhki. Olen tosissani harkinnut Crocsin liikkeeseen marssimista, niin kyllästynyt olen jatkuvasti kipeisiin jalkoihin ja kenkäkriiseihin. Kuinka tässä näin on päässyt käymään? Haussa olisi siis mukavat syksyn oikutteleviin säihin sopivat nilkkurit. Mieluiten sekä korolla (ja kunnon pohjalla!) että perus arkeen sopivina korottomina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti