perjantai 1. elokuuta 2014

New Home, New Life


Nyt se päivä koitti!! (kuinkahan monta huutomerkkiä ylittää mauttomuuden rajan?..) Oma koti ja oma elämä! (jos nyt kuitenkin yritän malttaa pysyä siinä yhdessä) Pinterest taulu on täyttynyt sisustuskuvista, rahat on säästetty huonekaluihin ja mielessä pyörii vain kaakelit, vispilät, seinäkellot, lamput ja sohvatyynyt. Innostun jopa ajatuksesta pesuaineiden ja tiskiharjojen hankkimisesta. 


Tästä päivästä alkaa asunnon remontointi, joka tuleekin aikalailla valtaamaan ajatukseni ja aikatauluni. Suunnitelmissa on ainakin katon ja seinien maalaaminen sekä keittiön ja kylppärin uusiminen. En malta odottaa, että päästään kunnolla hommiin saati sitten sitä, että pääsee näkemään asunnon valmiina ja muuttamaan!


Samalla muutto vanhempien luota omaan asuntoon tuntuu aika pelottavalta, onhan niin paljon muutoksia ja ihan uusia juttuja tulossa, mutta en voisi olla iloisempi kun suuri unelma ja tavoite vihdoin toteutuu. Ja kuuluuhan se pieni jännitys tietenkin asiaan. Vaikka kotona perheen parissa muuten viihtyisikin hyvin on muutto omaan asuntoon ja se oma tila, kuten ystäväni kanssa joskus iltateen ääressä juteltiin, se seuraava tarvittava askel itsenäistymiseen ja omaan henkiseen kasvuun. Nyt saa onnellisempaa tyttöä hakea!

Kuvat: Pinterest

4 kommenttia:

  1. Oiii mä en niin malta odottaaa mitä kaikkee ihanaa ja coolii tänne tuleekaa putjahtamaan remppaan muuttoon sisustukseen Kaikkeen tulevaan liittyen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan vaan löytäisin läppärin laturin jostain olisi jo ekaa postausta tulossa haha;)

      Poista
  2. Anonyymi9/2/15 21:23

    Harrastukset kullakin.

    VastaaPoista