torstai 21. elokuuta 2014

Remppa kuulumisia


Aika hurjaa vauhtia remontissa on päästy eteenpäin. Eilen rapsuteltiin irti viimeisetkin tapettien rippeet ja nyt on sitten se osuus kokonaan hoidettu! Ihanaa päästä kohta jo maalauspuuhiin. Tosin sitä saadaan odottaa vielä pari päivää, sillä nyt asunnossa on ahertanut muitakin kuin minä, poikaystävä tai satunnaisesti auttaneet ystävät ja perhe. Katto oli suurimmassa osassa asuntoa nimittäin niin huonossa kunnnossa (vanhat maalit lohkeilivat ja tippuivat alas ja pinta oli kaikkea muuta kuin tasainen), että päädyttiin palkkaamaan ammattilainen apuun. Nyt tulee kaunista jälkeä eikä mitään pääse putoamaan niskaan. Tänään pitäisikin olla katon osalta valmista ja pian lähdenkin katsastamaan tilannetta. 



Kuvissa ensin alkuperäisessä kunnossa oleva olohuoneen katto ja jälkimmäisessä melkein valmiiksi tasoitettu katto. Vielä puuttuu viimeistely ja maalipinta.

Homma ei kuitenkaan vielä jää tähän. Nämä täysin sydämellä mukana olevat rakennusmiehet oikein vaatimalla vaativat, että saisivat tasoittaa myös asunnon seinät ja pakkohan siihen sitten oli suostua. Itse kun olimme suunnitelleet jättävämme ne tasoittamatta kovan ja haastavan työn takia. Vaikka olinkin jo henkisesti valmistautunut epätasaisten seinien tuomaan tekstuuriin ja ruff edge fiilikseen niin pakkohan se on myöntää, kyllä tasaiset seinät ilman minkäänlaisia paikkausläiskiä, halkeamia ja muita epätäydellisyyksiä ovat ne kaikista kauneimmat ja kannattavimmat. Vielä siis pari päivää ja sitten hakkimaan maaleja.



Seinä, josta ollaan revitty tapetit (lattianrajassa näkyviä palasia lukuunottamatta) ja joka on vielä tasotusta vailla. Ilman tasotusta kaikki vanhat valkoiset paikkausjäljetkin olisivat näkyneet vielä maalikerroksien altakin.


Haha jep, Ikean kuvasto on selailtu aika tarkkaan kannesta kanteen. Ai että odotanko sitä, että päästään sisustamaan?;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti