sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Yökuulumisia

Kello alkaa jo olemaan sen verran paljon ja päiväkin ehtinyt vaihtua, että pitäisi varmaan olla jo unessa mutta kirjoittelen nyt tämän postauksen valmiiksi kun kerran aloitin. Lyhyen kaavan mukaan siis, jotta pääsen nopeasti nukkumaan. Varsinkin nyt tarvitsen unta kun olen taas pitkästä aikaa kipeänä. Jep, taas.

Pimeä kausi tarkoittaa minulle joka vuosi kynttilöiden suurkulutusta. Yhdessä illassa menee keskimäärin kuusi tuikkua, joten ei ihmekään, että varastot alkavat näyttää tyhjiltä.
Sain vihdoin hankittua kookosöljyn! Puoli vuotta siihen meni mutta nyt pääsen sitä kokeilemaan. Saapa nähdä josko tämä jäisi vakiokumppaniksi niin ruuanlaitossa kuin ihonhoidossakin. Huulien hoitoon tuntuu ainakin soveltuvan melko hyvin ja sai tuoksunsa perusteella hyväksyntänsä Petriltäkin.
Tätä jaksan hehkuttaa joka viikko. Taas on kynsilakka kestänyt 8 päivää ja edelleen näyttää tältä! Ranskalainen kolmen euron laatu;)
Lemppari viltti ja valtava pehmeä sänky. Täällä on tullut vietettyä aikaa niin nukkuessa, kirjoitellessa ja kuvia käsitellessä että hedelmiä popsiessa. Paras hengailupaikka.
Tomaatit on heti niin paljon herkullisemman ja houkuttelevamman näköisiä kun niissä on vielä vihreää tallella, namnam.
Vähän isänpäivään valmistautuista ja pieniä paketteja ;)
Nyt on taas muutama päivä vierähtänyt siitä kun olen viimeksi sutinut meikkiä kasvoihini. Aamuvuorot ja sairaspäivät kun eivät ole niitä kaikista eniten motivoivia päiviä. Sairastelun jälkeen jaksaa sitten taas panostaa. Ja miten tyytyväinen olenkaan tuohon Victorias Secretin meikkipussiin, joka löytyi Köpiksen lentokentältä. Juuri täydellisen kokoinen.
Ja nyt vihdoin nukkumaan! Huomenna luvassa isänpäivän juhlistusta, erään haasteen viimeistelyä ja toipumista tästä flunssakierteestä. Pitikin tulla kipeäksi juuri kun sain aloitettua kuntoni parantamisen. Nyt saa urheilu odottaa, juuri kun meinasin päästä vauhtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti