sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Asuinspistä

Toissailtaisen laittautumisen jälkeen olen taas töiden mukana palannut mukavuusalueelleni verkkareiden ja pehmeiden neuleiden pariin. Laittautumisintoni kun ei ole ihan huipussaan seuraavaa kaavaa noudattaessani. Aamupäivällä kotona hengailua, autolla töihin, vaihto työvaatteisiin, autolla kotiin, hengailua, nukkumaan. 


Tällaisina päivinä purankin inspiraationi hiukan eri tavalla. Paperille. Listafanaatikko kun olen ja pidän paperin ja kynän yhdistelmästä muutenkin ei tämä varmasti tule yllätyksenä. Puhelimeni muistio on täynnä listoja (tosin tämä uusi ei vielä kovin) ja työvuoron jälkeen taskut ovat täynnä post-it lappuja milloin mistäkin. Resepti- tai postausideoita, to do listoja tai asuideoita.


Joskus harvoin muutan nämä asuinspislistat kollaasimuotoon. Kuten tänään. Uskon että nämä kuvamuotoiset listat tulevat yleistymään kovasti nyt kun löysin tieni Polyvoren superhelpon sovelluksen pariin;) Postauksen kuvituksen tyyppiset asukokonaisuudet ovat pyörineet päässäni tänään. Ja inspiksen lähteenä toimi pari uutta vaatekappaletta, jotka varmasti pääsevät kuvattavaksikin kunhan pääsen taas vapaalle;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti