keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Big step forward!

Vihdoin vapaa päivä! Tekee kyllä hyvää omistaa päivä pitkästä aikaa vain itselleni. Itselleni ja terveydelleni. Elämääni tuli nimittäin nyt muutos. Muutos, jonka nimi on urheilu ja kehosta huolta pitäminen. Hyvästi selkäkivut, huono ryhti ja hengästyminen portaissa!


Nikeni pääsivät siis vihdoin tositoimiin ja tästä päivästä ainakin vuoden etenpäin olen sitoutunut pitämään itsestäni ja kunnostani huolta. Salijäsenyys, huh enpä olisi itsekään uskonut! Ja on kyllä hyvä olo. Ei niinkään fyysisesti. Aika samalta toistaiseksi tuntuu kuin normaalistikin (huomisaamua odotellessa). Mutta henkisesti. Olen vihdoin saanut otettua itseäni niskasta kiinni (kiitos kuuluu kyllä Heidille, joka potki minut liikkeelle ja pitää huolen, etten luovuta tai laiskistu! Eikö niin?;) ) ja aloittanut sen mitä olen jahkaillut viimeiset pari vuotta.


Tämän suuren harppauksen kunniaksi palkitsin itseni pienellä pehmeällä ja lämpimällä lahjalla, johon haluaisin kietoutua saman tien. Ja taidan kietoutuakin. Olen tässä mielessäni punniskellut josko viettäisin rennon koti-illan vaiko palaisinko salille puolen tunnin kehonhuoltotunnille. Taidanpa päätyä jälkimmäiseen, pitäähän tästä uudesta elämästä pitää kiinni!;) Treenin jälkeen sitten kunnon rentoutuminen, lämmin suihku, sauna ja hyväntuoksuisilla ihonhoitotuotteilla itseni hemmottelua.


1 kommentti:

  1. kyllä varmasti pidän huolta! Varsinkin ku tervehdyn ;) sit käydää vaikka missä tunneilla!

    VastaaPoista