maanantai 25. marraskuuta 2013

Pacifico & Hungergames



Eipä ihan ekana tulisi mieleen, että noiden ovien takaa löytyisi herkullinen ja todella monipuolinen brunssitarjoilu. Pöydät notkuivat kaikesta hedelmistä ja myslivalikoimista perus munakkaaseen leipäpöytään ja omenapaistosvaniljajätskikomboon sekä ainakin viiteen erilaiseen salaattiin. Saipa jogurttimyslimarja kulhollisen päälle ripotella kookoshiutaleitakin, nam! 


Puhkikuluneet vanhat nahkasohvat ja nopealla vikaisulla arvioitu keski-ikä 25 tosin muistuttivat missä sitä taas ollaankaan. Mutta ihan loistava idea yhdistää päivisin brunssi ja iltaisin baari. Saattoipa jopa olla, että paikanpäältä löytyi muutama samoilla silmillä molemmat kokenutkin, siltä ainakin muutama näillä nahkasohvilla löhöilevä hiukan näytti;)


Brunssin ja muutaman tunnin hengailun jälkeen jatkettiin sunnuntaita menemällä Petrin ja Katin kanssa katsomaan uusin Nälkäpeli - Vihan liekit. Luulen, että nyt on melkeinpä pakko marssia kirjastoon ja hankkia se kolmas kirja käsiini! Tuo hyperhyvä pätkä kun jäi niin todella pahasti kesken. 



Hyvä etten hypännyt tuoliltani ja huutanut jotain hyvin sopimatonta kun tajusin kankaan pimenemisen ja valojen palaamisen merkitsevän leffan loppua. Ja se on todellakin iso juttu, siis se kirjasto. Tai siis sinne meneminen. Minä. Ja kirja. Kuten varmasti jokainen minut vähänkään paremmin tunteva tietää, en ole mikään kovimman luokan lukutoukka. 


Olen tainnut lukea kirjan viimeksi lukiossa. Silloinkin varmaan vain puoliksi. Korkeintaan. Olen siis todella - todella - huono lukija. Pidän kyllä kirjoista ja pienenä oli koko ajan vähintään yksi tarina kesken. Jotenkin se vain sitten jäi ja nykyään aika menee kaikkeen muuhun. Nyt olisikin siis hyvä aika taas aloittaa ja selvittää mitä siellä Capitolissa oikein tapahtuu!;)


scarf Cubus
white coat Mango
cardigan London
wedges Primark
studbracelets Glitter, Claire's
white bracelet Snö of Sweden
watch Regal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti