tiistai 26. marraskuuta 2013

Toiveikas tiistai

Tämä joulunalusaika (onhan nyt jo melkein joulukuu) kun on tällaista odotuksen ja toiveiden aikaa, ajattelin pyhittää pari tuntia päivästäni haaveilulle. Seuraavanlaista siis tämän hetken toiveissa ja materialistisissa unelmissa, joulutunnelmiin uppoutuneena. 

Mun jouluiseen aikaani kuuluu ehdottomasti kuusen ja koristeiden lisäksi kynttilät, viltit sekä lämpimät juomat. Mikään ei rentouta kotona yhtä hyvin kuin näiden kolmen yhdistelmä. Okei, hemmotteleva hieronta menee ehkä kuitenkin ykköseksi;) Vilttejä tosiaan löytyykin jo yhdelle huoneelle ihan riittämiin mutta kynttilöitä taas tarvitsee ahkeran käytön takia jatkuvasti ja pari samanlaista kaunista mukia kotiuttaisin mielelläni.



Pehmeitä, lämpimiä, mukavia ja yksinkertaisia helposti asuun kuin asuun yhdisteltäviä neuleita talvipakkasille. Vaikka kaapista jo useampi tämän vaatekappaleen edustaja löytyykin, en pistäisi yhtään pahakseni yhtä tai useampaakaan uutta tulokasta ;) Neuleissa minulle on tärkeintä ulkonäön lisäksi materiaali. Ihoni on niin superherkkä, että vähänkin karheampi kangas tai neulos saa ihoni kutiamaan. Kaapistani löytyy useampikin sellainen kappale, joita mielelläni käyttäisin jos en ne päällä raapisi itseäni verille.



Pieni (..ja pieni..) luksuskaan ei kyllä haittaisi yhtään. Piristäisi varmasti mukavasti näitä synkkiä talvipäiviä;) Jep, nyt se talvi ja pakkaset sitten saapui. Mutta takaisin aiheeseen. Olen jo pitkään haaveillut siitä täydellisestä laukusta, joka kestäisi niin käyttöä kuin aikaakin. Nämä kolme kaunokaista täyttäisivät mitä varmimmin oikein hyvin sen paikan. Myös uusi rakas omenaiseni kaipaisi vaihtelua ulkonäköönsä. Ylempää kultaista Marc by Mark Jacobsin kuorta ihastelin jo aiemmin Köpiksen lentokentällä mutta säästäväisenä tyttönä jätin ostohankkeen sikseen (stupido!) Ja sitten pakollinen hankinta ensi vuodelle: kalenteri. Ja plussaahan vain olisi jos tämä pieni ja kätevästi mukana kulkeva kapistus olisi myös yhtä kaunis kuin kuvan Forever New:n yksilö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti