keskiviikko 26. helmikuuta 2014

My DIY Diary


Olin jo pitkään odottanut tilaisuutta päästä tilaamaan omat Printic kuvani. Iphonen kansiot pursuavat ihanista kuvista, joista halusin paperiversiot. Ongelmana on vain ollut, mitä tekisin läjällä pieniä polaroidkuvia, joille ei ole paikkaa. Nyt olenkin yhdistämällä kaksi ongelmaa ratkaissut molemmat. Toinen ongelmista oli oman näköiseni, persoonallisen ja täydellisen kalenterin löytäminen.



Mieluiten olisin suunnitellut kalenterin kokonaan ulkonäöstä asetteluun itse mutta en löytänyt tällaista mahdollisuutta mistään. Dubaista onneksi sattumalta löytyi täysin tarkoitukselleni sopiva kalenteri. Söpön värinen ja kivan näköinen sekä juuri oikean kokoinen. Kaikista tärkeintä oli kuitenkin sisältö ja asettelu. Minä kun en yhtään pidä siitä perus kalenterinäkymästä jollainen jokaisten kansien välistä tuntuu löytyvän.



Näiden sivujen asettelu onkin huomattavasti enemmän mieleeni ja monikielisyyskin on kiva plussa;) Yhdeltä sivulta näkee koko viikon kerralla ja viereinen sivu on jätetty tyhjäksi. Juuri näille tyhjille sivuille pääsinkin tekemään taikojani ja tässä vaiheessa kuvaan astuivat Printic polaroidit sekä tulostamani lainaukset. Lisäksi kirjoittelin pieniä kivoja tehtäviä, huomautuksia ja lausahduksia valikoiduille päiville. Pientä inspiraatiota ja piristystä arkeen;)




2 kommenttia:

  1. oii ihana idea! : ) voiku itellääki löytyis aikaa vastaavaan askarteluun :D

    VastaaPoista