maanantai 10. helmikuuta 2014

Monday Snaps


Aika rentoilupainotteinen maanantai takana. Voisi jopa erehtyä luulemaan sunnuntaiksi, haha. Muroilla päivän starttaamista Cosmon kera, mustikka mustaviinimarja fruitie välipalana ja illalla takeaway sushit. Ruokailu onkin ollut aika pitkälti tämän päivän teemana. Eilen kun ei pahemmin sattuneista syistä tullut syötyä.



Loput ajasta on vietetty mm sängyssä yhden Supernatural jakson parissa ja oli muuten pettymys. Niinkin suuri pettymys, että päädyttiin jo ekan jakson jälkeen suoraan googlailemaan loppuratkaisua. Taisi jäädä siihen sen sarjan seuraaminen.


Muuten olen hoippunut eteenpäin pingviinin lailla yrittäen välttää lihasten käyttämistä vyötäröstä alaspäin. Saa nähdä miten käy huomisten salille lähtö suunnitelmien. Voi olla, että Ikeassa vaeltelu riittää treeniksi vallan mainiosti;)




Päälle taas pääsi perinteinen laiskan (krhm..lue: huonovointisen) päivän asu. Farkut (hame olisi ollut ensimmäinen vaihtoehto ja vielä farkkuja mukavampi mutta koin ehjien sukkiksien etsimisen liian vaivalloiseksi), ensimmäisenä silmiin sattunut toppi ja mukava oversized neule.


Varsinkin tämä kyseinen yksilö on päätynyt lähipäivinä jo useita kertoja päälle. Todellinen comfort zone vaate. Ja Furlahan kulkee nykyään mukana ihan joka paikkaan. Osoittautunut kyllä vielä täydellisemmäksi käytössä kuin osasin kuvitellakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti