keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Food & Flowers


Eilinen toimelias päivä katkaisi sopivasti laiskottelu ja kotihengaus kierteen ennen viikon työputkea. Suunnattiin lähes onnistuneiden banaanipannareiden à la Anna jälkeen Heidin kanssa Ikeaan. Vältettiin houkutukset ja heräteostokset ja päästiin ennätysajassa ulos mukanamme vain kaikki se, mitä oltiin tultu hakemaan. Aika hyvä suoritus!
 
 

Sieltä jatkettiin, ylläriylläri, sushille. Vaikka oma kyseiseen ruokaan kohdistunut himoni oli tyydytetty jo edellisenä päivänä, uhrauduin ihan mielelläni Heidin toivomuksesta jatkaman samalla linjalla;)


Olen tässä pikkuhiljaa herännyt ajatukseen, että nykyisellä treenimäärällä ja vanhoilla kaavoilla jatkuneella liian vähäisellä syömisellä alan pian menettää painoani. Pitäisi siis sekä säänöllistää ja lisätä syömistä että saada jotain syötyä heti treenin jälkeen. Yleensä kun pääsen syömään helposti vasta tunnin tai parinkin jälkeen. 


Kipaistiin siis vierestä löytyneen Punnitse & Säästä kaupan kautta nappaamassa jalkani ja kurkkuni parantumista ja seuraavaa salille pääsyä odottamaan muutamat raakaruokapatukat ja pussilliset pähkinöitä. Jospa tämä itsestäni huolta pitäminen pikkuhiljaa alkaisi sujua paremmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti