sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Fun Facts

Tämä sunnuntai on mennyt eilisestä ystävän synttäreiden juhlistamisesta toipuessa. Nyt auringonkin laskettua jo ajat sitten on olo vihdoin parantunut sen verran, että olen saanut koneen auki ja uuden postauksen viimeisteltyä. Olen itse tykännyt todella paljon muiden bloggaajien Fun Facts postauksista, joten kopioin idean ja kirjoittelin itsestäni 8 ensimmäiseksi mieleen tullutta pikku faktaa. Tällaiset vähän erikoisemmat ja ennalta arvaamattomammat jutut kun ainakin omasta mielestäni ovat kiva tapa kertoa itsestään ja huomattavasti hauskempaa luettavaa kuin pituudet, painot, asuinpaikat ja lempivärit;)


  Olen todella iloinen siitä, että urheileminen on hypännyt niin pinnalle ja kaikki siihen liittyvä: ruokavalio, pukeutuminen, kunnossa pysyminen ja itse liikkuminen on niin suosittua. Ilman kaikkea instagramista yleiseen hypetykseen en varmaan itsekään olisi saanut urheilua takaisin elämääni.

◇  En voi sietää farkkujen käyttämistä kotona. Ensimmäinen asia, jonka ulkovaatteista eroon pääsemisen jälkeen teen onkin alaosan vaihtaminen pehmeisiin veloureihin tai muihin kotihousuihin, joita löytyykin laajahko valikoima. Heti seuraavaksi lähteekin sitten korut. Rakastan niiden käyttämistä mutta vain kaikialla muualla paitsi kotona.

◇  Minulla on kotona ihan hirveät määrät erilaisia muovi- ja paperikasseja. En vaan osaa heittää niitä hienoimpia pois. Dubaistakin tuli raahattua taas muutama uusi, heh. Käytänkin aina paperikassia esim eväiden kuljettamiseen töihin välttääkseni riskin niiden leviämisestä laukkuun.


◇ Rakastan maisemien, varsinkin yöllisten valoja täynnä olevien kaupunkien, tuijottamista lentokoneesta. Etenkin paluumatkalla. Siinä haikeassa olossa on jotain koukuttavaa. Kuin huumetta. Samalla sekä kaunista että surullista. 

◇  Rakastan puhtaiden hiuksien tuoksua. Siksi minusta onkin ihanaa välillä vaihdella shampoota tai hoitoainetta. Samaa tuotetta käyttäessä siihen turtuu eivätkä hiukset pesun jälkeen tuoksu miltään. Samasta syystä vaihtelen käyttämääni hajuvettäkin päivittäin fiiliksen mukaan. Tosin jos haluaisin tuoksua omaan nenääni koko päivän pitäisi tuoksua varmaan vaihdella parin tunnin välein ja se olisi jo vähän liian hankalaa, haha.

◇  Olen todella picky alkoholijuomien suhteen. Viineistä juon vain kaikista makeimpia ja normaalin ruokakaupan valikoimasta en nauti ollenkaan. Oluesta puhumattakaan. Pelkkä sen haju aiheuttaa pahoinvointia. Makeat drinkit on se mun juttu;)


◇  Minulla on aina ollut luonnostaan vahvat ja nopeasti kasvavat kynnet. Pienenä soitin pianoa ja aina kynnet olivat ongelma. Liian pitkinä me kopisivat soittaessa jatkuvasti koskettimia vasten ja joka tunnin jälkeen opettajan piti muistuttaa niiden leikkaamisesta.

◇  Ja vielä viimeinenkin kynsistä. Siitä asti kun lopetin pianon soiton olen suosinut kynsiäni pitkinä. Kun katastrofi sitten tapahtuu ja yksi katkeaa, on tietty pakko leikata loputkin ja lyhyillä kynsillä oleminen on minulle ihan mahdotonta. Normaalisti kynsien suojassa ollut iho on ihan superherkkä ja lyön sormenpäitäni koko ajan minne sattuu. Ja Iphonen käyttäminen sitten.. Ihan mahdotonta saada sormia osumaan oikeaan paikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti