perjantai 21. helmikuuta 2014

Day Off x 2


Osa ekasta vapaapäivästä meni omalta osaltani koneella naputteluun ja bloggaamiseen sekä liian kovaa ja selkeästi vieressä pauhaavaa lätkää kuunnellen. Ai mistä voi päätellä etten ole kovin suuri fani? Itse jopa toivoin, jep ylpeänä myönnän, että Suomi häviää Venäjälle. Ai miksi? Jotta perjantaina koittavalla risteilyllä ei tarvitsisi kuunnella tuota samaa mölinää. Tosin nyt, vaikka Suomi veikin voiton, en ole yhtään harmissani kun peliä ei pelatakaan illalla;)


Olen hiljattain innostunut tallentelemaan screenshotin muodossa blogeista löytyneitä reseptivinkkejä. Päädyttiin banaanipannareiden lisäksi sekoitteleman parin Bones jakson ja vihannesviipaleiden seuraksi täältä löytyvä hernedippi. Lopputuloksesta ei tullut ihan niin huumaavan herkullinen kuin uskalsin odottaa mutta oikeilla mausteilla siitä voisi saada maistuvamman. Minun tyylilläni ja taidoillani siis vain kokeilemaan erilaisia sekoituksia ja etsimään sitä oikeaa yhdistelmää.


Molempien päivien illallis menu taas koostui superhelposta ja herkullisesta kana avokado pastasta. Kanat paistumaan, pastat keittymään, purkillinen pestoa, pilkottu avokado ja cashewpähkinät kanojen joukkoon lämpenemään ja lopulta kaikki sekaisin, voilá!



Pari asu detail räpsyä ja pientä sporttista vibaa havaittaissa. Dubaista löytyneet Victoria's Secretin treenihousut ovat kuin liimautuneet päälleni, niin mukavat että kulkevat päällä sekä treenatessa, kauppareissulla, kahvilla että kotisohvalla. Harkitsinpa jopa niiden pukemista huomenna töihinkin mutta päädyin kuitenkin palaamaan taas hiukan ryhdikkäämpään moodiin ja kaivoin kaapista farkut.


Seuraavassa postauksessa paljastuukin mitä mentiin pienellä tyttöporukalla tänään kokeilemaan. Sen verran jo paljastan, että kyseessä kahdelle meistä ihan uusi ja hyvinkin mieleiseksi osoittautunut lajikokeilu, jossa sormenpäät ja käsilihakset saivat kyytiä.


Loppuaika päivästä auringon laskuun asti vierähtikin sitten samalla poukalla kahvilassa istuskellen ja kaikesta mahdollisesta maasta taivaisiin jutellen. Kunnon pitkän kaavan rentouttava girltalk oli kyllä taas paikallaan. Eikä jo melkein perinteeksi muodostunut tunaciabattakaan ollut yhtään huono juttu;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti