sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Om allt och inget

Pitkästä aikaa puhelimenkin sisältöä. En hirveästi tykkää laittaa tänne näitä pikselihirviöitä mutta kivoja muistoja kun nekin ovat eikä ole tullut järkkärillä kuvailtua niin kelvatkoon. Pääasiassa yritän kuitenkin panostaa kuviin ja niiden laatuun, sillä vaikka niiden kertoma tarina onkin pääosassa, pidän itse niin paljon enemmän onnistuneista ja oikeasti hyvistä kuvista. Mutta sen pitemmittä selittelyittä itse asiaan eli muutamiin viikon ikuistettuihin hetkiin.

Oltiin kahden ihanan ystäväni kanssa keskustassa ja käväistiin Kiasmassakin pyörimässä ja ihmettelemässä. Oikein hyvä juttu tuo ilmainen joka kuun ensimmäinen perjantai, suosittelen;) Taideannoksen jälkeen mentiin Alexan kanssa vielä jälkkäri teelle ja chai lattelle Lasipalatsille ja puhuttiin om allt och inget. Ihana rento perjantai tärkeiden ihmisten kanssa!
Leffailta rakkaan kanssa ja shoppailureissu kaverin seurana. Mitäänhän ei taas pitänyt ostaa mutta mikäs siinä päässä komeilee..heh. Ihanaa oli viettää pitkästä aikaa kunnolla aikaa tämänkin vanhan ystävän kanssa!:)

Eilen istuskeltiin Robertsissa poikaystävän ja parin kaverin kanssa. Siitä ilta jatkui leffaillan merkeissä ja tarjonta näytti tältä, nam;) Toinen kuva Kiasmasta. Nykytaiteessa vaan on sitä jotain. Tykkään kun jätetään sopivasti tulkinnan varaan.

Tämä kuvapari kuvaa aika täydellisesti tämänhetkistä fiilistä. Sunnuntai-ilta, chillailu playlist taustalla, makoilua sängyllä ja superrentoväsynyt olo. Seuraavaksi jotain hyvää syömistä ja poikaystävän kainaloon:)


2 kommenttia:

  1. oii kiva postaus, mullaki oli tosi kivaa viettää pitkäst aikaa aikaa sunkaa kahestaa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja pitäis useemmin nähä tollee!:)

    VastaaPoista