torstai 24. lokakuuta 2013

Day 3 & 4 - Copenhagen

Hopsan, mitenkäs tää postausväli näin on päässyt venähtämään.. No täältä tulisi nyt vihdoin Köpiksen kuvia omasta kamerasta. Jos jaksan ja ehdin voisin laittaa tänne Petrinkin kuvia. Sillä kun on tallennettuna ihan eri näkökulmaa ja paikkoja, joissa mulla ei ollut kameraa ollenkaan mukana. Ja se video.. Saapa nähdä miten sen käy.


Päällimmäisenä Köpiksestä jäi ihanan hotellin, shoppailun ja runsaan kävelyn lisäksi mieleen Tivoli pelästyttelevine zombeineen ja halloween teemoineen, Nyhavnin värikäs talorivistö kahviloineen, ravintoloineen ja lämpölampuilla varustettuine terasseineen sekä mahtava pyöräilykulttuuri. Kaksikerroksisia pyörätelineitä ja pyöräparkkihalleja, mitä?! Yllätti kyllä positiivisesti tuo kaupunki. Vielä kun olisi ollut kesä niin olisi varmasti saanut vielä enemmän irti. Tällainen auringon ja helteen ystävä kun olen;)















4 kommenttia:

  1. ostitko noi sun niket sieltä? ;) ne on ihanat!!!

    VastaaPoista
  2. Kai kävitte Christianiassakin (miten se nyt sit kirjoitetaankaan) :D aivan mahtava, kuin oma kaupunkinsa! Siellä tosin on se valokuvaaminen kiellettyä, kuten juokseminenkin :D

    VastaaPoista
  3. Nopeasti kävästiin, olis kyllä ollut kiva tutustua paremmin:) ai noista en tiennytkään kumpaakaan! No eipä onneks kukaan tullut sakottamaan;)

    VastaaPoista