maanantai 7. lokakuuta 2013

Day @ home




Aloitin päivän pitkän kaavan mukaan. Ensin päästä heitetty superonnistunut mausteinen kuningatarsmoothie ja uusin Cosmo sängyssä, jonka jälkeen pitkä lämmin suihku ja itseni hemmottelua. Ihanaa omistaa vapaapäivä vain itselleen ja nauttia siitä ettei tarvitse tehdä mitään. Illemmalla tosin voisin nauttia myös raittiista ilmasta neljän seinän ulkopuolella. Tekee kuitenkin ihan hyvää saada jotain aikaiseksi ;)


Smoothie
jäisiä mustikoita ja mansikoita pakkasesta
loraus luonnon jogurttia ja ihan pikkuisen tuoremehua
sekaan vielä ripaus vaniliinisokeria, kardemummaa ja pieneksi silpottua basilikaa
Voilà, maustinen mutta raikas herkkusmooothie valmis!


Otin vanhan jo melkein unohtuneen hopeahoitoaineen uudelleen käyttöön hiusten väriä raikastamaan. Kesällä pelkkä auringonvalo hoitaa hiusteni väristä huolehtimisen eikä kampaajallakaan tarvitse kesäisin värin takia käydä. Nyt kuitenkin auringon valon taas käydessä vähiin on aika ottaa kotikonstit takaisin käyttöön.


Hopeahoidon jälkeen pääsin kokeilemaan ihan uutta tulokasta kosmetiikkahyllyssäni. Tutustuin tähän vaalennussuihkeeseen ensimmäistä kertaa erään blogin kautta ja kuullessani ystävältänikin sen toimivan päätin ottaa kokeiluun. Tarkoitus olisi saada aikaan samaa vaalennusta kuin auringon valosta. Ei siis mitää radikaalia vaalennusta, vain astettaista raikastusta ja värin ylläpitoa. Näin ei pitäisi tulla minkäänlaisia ikäviä yllätyksiäkään toisin kuin kotikäyttöön tarkoitettujen kestovärien kanssa. Vaikuttaa tämän ensimmäisen käyttökerran jälkeen ainakin oikein tarkoitukseensa sopivalta tuotteelta. Mitään kovin huomattavaa värieroa hiuksissani ei vielä näy mutta tarkkaan katsoessa huomaan kyllä värin tasoittuneen ja raikastuneen hieman. Otin pari kuvaa hiuksistani ennen käsittelyä. Katsotaan josko edistystä huomaisi jo muutaman käyttökerran jälkeen;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti