tiistai 29. lokakuuta 2013

My new friend

Noniin! Nyt on vihdoin siirrytty omenaperheeseen. Tyytyväinen Iphone 5:n omistaja täällä ruudun toisella puolella!  Ja korkea aika olikin kun vanha Lumia alkoi jo olla sen verran aikaa nähneen näköinen ja veteli jo ihan viimeisiään.


Itse puhelimen osto oli aika extempore vaikka olinkin sen hankkimista jo pitkään suunnitellut. Puhelin tosiaan oli se "pikkulöytö", jonka tein Helsinki-Vantaalta. Ei ollut etukäteen tullut mieleenkään, että sieltä saattaisin saada sen halvemmalla. Näin kuitenkin kävi ja sain pelkän puhelimen ilman minkään näköistä sitoutumista mihinkään.


Esimerkiksi Stockalta samaisen puhelimen olisi saannut euroa kalliimmalla (600) jos sen olisi kytkenyt kahdeksi vuodeksi Soneran liittymään. Pelkkä puhelin taas olisi maksanut liikkeestä riippuen jotain 650 ja 700 väliltä. Ihan hyvä säästö siis! Ja voi sitä hymyn ja innostuksen määrää kun kentällä sain sen pienen valkoisen laatikon käteeni. Kuin pikkutyttö pehmoleluosastolla!


Ja sitten niihin syihin miksi halusin maksaa uudesta puhelimesta 400 euroa enemmän kuin millä olisin saanut Lumian näytön korjattua.

  • Suurin syy ensin: Sovellukset. Nyt löytyy kaikki viivottimesta ja tähtikartoista snapchattiin ja instagramiin.
  • Toinen suuri syy: Kamera. Oikean värisiä kuvia, viimein! Ei enää joko liian keltaisia, vihreitä tai sinisiä kuvia.
  • Screenshot. Se nyt vaan on kiva ja hyödyllinen plussa, jota ei myöskään vanhasta Lumiasta löytynyt.
  • Näyttönkieppumislukitus. Tai mikä sitten onkaan nimeltään. Nyt onnistuu puhelimen räplääminen makuuasennossakin ilman mitä kummallisempiin asentoihin vääntäytymistä.
  • Loppumattomat valikoimat kuoria ja muita härpäkkeitä. Vaikka onkin tylsää, että kaikilla on sama puhelin, saa siitä helposti itsensä näköisen monilla erilaisilla kuorilla (krhm..kirjoitinko juuri näyttäväni norsulta..?)
  • Musiikki. Lataamansa biisit saa parilla klikkauksella soitto- tai herätysääneksi. Lumialla tämä ei onnistunut kertaakaan puolentoista vuoden aikana.
  • Akkukesto. Ainakin toistaiseksi samalla käyttömäärällä puhelin pysyy elossa vähintäänkin puolet pidempään. Toivottavasti sama jatkuu eikä akku väsähdä.

Siinä nyt ainakin tärkeimmät mieleen tulevat syyt miksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti