torstai 17. lokakuuta 2013

Day 1 - Denmark

Majotuttiin eilen illalla tänne Herningiin, pieneen kylämäiseen kaupunkiin, jonka kadut ovat täynnä viihtyisiä kahvilota sekä ravintoloita ja kampaamoja löytyy joka nurkalta. Päästiin tänne tosiaan vasta myöhään illalla, joten paikkoihin ehdittiin tutustua kunnolla vasta tänään. Kostean sään takia tähän tutustumiseen sisältyi kävelymatkan päässä sijaitseva ostoskeskus, jossa muutama tunti hurahtikin nopeasti. Lompakko ei ehkä ollut ihan samaa mieltä ajanviettotavan kannattavuudesta, varsinkaan erään Helsinki-Vantaalta tekemäni pikkulöydön jälkeen.. No, lomalla voi välillä antaa itselleen vähän erityisoikeuksia ja yhtäkään ostosta en kyllä kadu;) Nyt kuvia eiliseltä, tattadaa!

Matkanteko alkoi Helsinki-Vantaan Fly inn ravintolasta, jossa ainakin itse monta kertaa unohdin olevani kentällä keskellä kiireisiä ihmisiä ja kovaa hälinää. Ja ruoka, kuva kertoo varmasti tarpeeksi. Nam.



Tanskaan päästyämme kiiruhdettiin ekana junalla Köpiksen keskustaan, josta sitten vaihdettiin Herningiin menevään junaan. Ehdittiin siinä välissä saada vähän esimakua Köpiksen keskustasta tivoleineen ja pyörineen. Sinne nimittäin palataan vielä myöhemmin. Ja yksi pieni detalj: ihanaa, että täällä pärjää ruotsilla melkein yhtä hyvin kuin englannilla!






Olin kyllä kuullut, että täällä pyöräily on suosittua mutta en ihan näin suureen suosioon ollut varautunut! Saa kyllä koko ajan olla varuillaan ettei tule päälleajetuksi, haha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti