sunnuntai 13. lokakuuta 2013

131013 outfit



Syksyn tartaanitrendin inspiroimana kaivoin taas vanhan ruutupaitani kaapin kätköistä. Usein  olen jo laittanut sen päälle asti mutta silti joka kerta palauttanut sen takaisin odottamaan parempaa päivää. Nytpä vihdoin tuli se päivä kun sain asun toimimaan omaan silmääni. Pienestä se on kiinni. Ajattelin tässä joku päivä vielä kokeilla jospa muutamat koristeniitit piristäisivät hihansuissa, taskun reunassa tai kauluksessa. Saapa nähdä jos tällainen pieni päivittäminen auttaisi saamaan paidan kunnolla takaisin käyttöön:)




Kynsissäkin komeilee edelleen vanhat lakkaukset, jotka ovat nyt kestäneet 12 päivää. Ei sillä, että ne olisivat enää kovin kauniit mutta havainnollistavat hyvin lakan kestävyyttä. Tämän illan ohjelmaan kuuluu kyllä ehdottomasti uusi väri Köpiksen reissua varten!;) Ja se kun nyt tuli puheeksi, pitäisi minun kyllä varmaan tälläkin hetkellä olla purkamassa edellisiä pakkauksia.. Joo myönnän, tosi paha tapa. Tykkään vaan huomattavasti enemmän pakkaamisesta kuin purkamisesta..;)




En tiedä aiheuttaako kuvien hiusten sävyn valo vai onko käyttämäni vaalennussuike todella jo tehonnut mutta ainakin omaan silmääni ne näyttävät jo hitusen vaaleammilta ja tasaisemman värisiltä. Oikeaan suuntaan ollaan joka tapauksessa menossa!




jacket + checked shirt Vila, jeans Miss Sixty, shoes Bianco, necklace Zara, bag H&M
Petri's shoes Vans, beanie Wemoto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti