perjantai 25. lokakuuta 2013

Insta finally

Tuntuu etten pitkään aikaan ole tehnyt mitään. Tanskan reissustakin on jo vähintään ikuisuus. Sitähän se on, viisi päivää töissä - ikuisuus.


Jokainen päivä on mennyt lähes saman kaavan mukaan. Aamulla joko pitkään nukkumista ja hengailua kotona tai superaikainen herätys, verkkarit jalkaan, mukava neule päälle ja sitten töihin. Illalla taas hengailua kotona tai aikaisin (liian myöhään) nukkumaan ja keräämään voimia seuraavaan työpäivään.

 
Tai jos jotain muuta on tapahtunut, olen sen unohtanut. Ei, käytiinhän me eilen Petrin kanssa syömässä hampparit Vegemestassa Pikku Roballa, ruokakaupassa ja ostamassa mulle supersöpö vaaleanpunainen autolaturi.


Ja jotainhan olen sentään saanut aikaan. Loin mm. Instagramin (annaalotta) ! Tästä voikin ehkä päätellä mitä uutta koko ajan mukana kulkevaa sieltä Helsinki-Vantaalta tarttuikaan mukaani;) Tästä tosin lisää toisessa postauksessa.
 

Kuvituksen tarjoaa luonnollisesti siis Instagram. Tästä ei tosin ole tulossa tapaa. Uuden puhelimen (hups paljastinpas;) kätköistä ei vain vielä oikein löydy muuta. Kuten sanoin, en pahemmin ole tehnyt mitään jännää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti