keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Tattooing

Tänään oli tarkoitus käyttää päivä tehokkaasti käymällä pitkästä aikaa (viimeksi 6 päivää sitten) salilla sekä poikkeamalla Zarassa mallailemassa takkia, jonka itseasiassa löysin jo kesällä (voi niitä muistoja 20 asteen lämmöstä..) Jospa sen aika olisi nyt koittanut;) Toisin kuitenkin kävi kun herätessäni kello näytti kymmenen sijaan yhtä. Eipä siinä sitten oikein muuta ehtinytkään kuin syödä aamupalan, käsitellä muutamat kuvat ja lähteä töihin. No, huomenna sitten.


Eilen olikin onneksi huomattavasti tehokkaampi päivä. Jo ennen yhtätoista oltiin Heidin kanssa liikkeellä ja hytisemässä tatuointiliikkeen oven takana. Jep, tatuointi. Toinen meistä onkin nyt merkitty loppuelämäkseen. Onko vaikeaa arvata kumpi?;)

 
 
Kyllä se rohkeampi meistä oli Heidi. Kauniit ja merkitykselliset neljä sanaa koristavatkin nyt ystäväni yläselkää.
 
 

Itsekin olen ollut tatuoinnin kannalla jo vuosia. Silti pelkkä sanan kirjoittaminen pelottaa. On kausia jolloin haluaisin sen nyt heti ja kausia kun asia ei ole ensimmäisellä tai millään muullakaan sijalla toivelistallani.
 

Siinä onkin syy, miksi omasta kehostani ei löydy tippaakaan mustetta. Tahdon olla varma. Niin varma, että nyt heti-jaksoa on kestänyt ainakin vuosi. Voi olla, ettei sitä päivää tule koskaan tai voi olla, että jo ensi vuonna tatuointi on yhtä suuri osa minua kuin koon 40 jalkani, viisi reikää korvissani tai pisamat kasvoillani.


Loppupäivä kului toisen ihanan ystävän, Alexan, seurassa. Kierreltiin keskustaa etsittiin joululahjoja (krhm..lähinnä taidettiin etsiä itsellemme lahjoja ja vain puhua niistä muiden lahjoista). Tovi kului Johdossa istuskellessakin Chai lattea ja vadelmajääteetä siemaillessa. Ihanaa viettää koko päivä laatuseurassa! Ja sitten vielä lopuksi eilisen asun pariin. Kuten lupasin, kuvia & Other Storiesin ihanuuksista, jotka löysin Tukholmasta.


Salmiakkikuviotikattu musta paksu hame, joka vei sydämeni ensinäkemällä. Mallikin on kiva välimuoto selkeästi levenevän ja kunnon slimfitin väliltä.



Toinen löytö oli hiukan normaalia lyhyempi villainen(!) perusneule. Nyt löytyi oikeasti lämmin ja laadukas neule, joka päällä en ihan heti raavi itseäni verille. Hiukan kyllä rupesi illalla aamusta asti jatkuneen käytön jälkeen kutittamaan, mutta vasta monien monien tuntien jälkeen. Se on aikamoinen löytö se:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti