maanantai 9. joulukuuta 2013

Stockholm

Viikonloppu vierähti poikaystävän kanssa jouluisissa ja herkullisissa tunnelmissa laivalla ja lauantaipäivä lumisessa Tukholmassa. Aivan liian nopeasti olivat jo ohi ne 6 lyhyttä tuntia maissa. Ensi vuoden puolella sitten vähän tai jopa ehkä toivottavasti vähän enemmänkin pidemmäksi aikaa lahden toiselle puolelle;)




Ensimmäinen ilta kului laivaa edes takas ja ylös alas kierrellessä sekä tupatentäydessä buffeessa istuskellessa. Ihan hyvin täytti tarkoituksensa ja vatsat tulivat täyteen vaikka kurkkumakissa olikin enemmän wasabia kuin itse kurkkua. Tarjoilupöytiäkin alettiin tyhjentämään jo ennen kuin itse olin päässyt pääruokaan asti mutta onneksi alku- ja jälkiruokapöydät olivatkin ne parhaat.




Toista olikin sitten paluumatkan pöytään tarjoiltu illallinen Maximessa. Taivaallinen ruoka ja loistava palvelu sekä rauhallinen ympäristö. Osui kyllä ihan nappiin vaikka en koskaan keksinytkäään kuka se tummaverinen kuuluisuus siinä viereisessä pöydässä oli.



Tukholmassa oli kaunista ja ihanaa kuten aina. Helsinki voisikin ottaa vähän mallia tunnelmasta ja joka puolella hohtavista toinen toistaan upeammista jouluvaloista. Ovathan Espa ja Aleksi kauniita mutta siihen se tosiaan täällä vähän jää.




Ei tosiaan oltu ainoita keskustan kaduilla pyörijöitä. Koko Tukholma oli tainnut päättä hankkia joululahjat samana päivänä. Joulunalussuperruuhkasta huolimatta palattiin laivalle kantamukset muutamia kiloja painavampina. Niin sisustaja-, stylisti- kuin herkuttelijaminäkin saivat kaikki jotain uutta ja mieleistä;) Seuraavaksi onkin luvassa räpsyjä parista uudesta talvisesta sisustuselementistä sekä ihanista & Other Storiesin löydöistä asukuvien muodossa.



Ja nyt ollaankin sitten taas kotona odottelemassa joulua ja seuraavaa reissua. Vielä ei mitään suunnitelmia ole kehitteillä mutta ainahan voi haaveilla jostain vähän vähemmän kylmästä ympäristöstä vaikka ensi vuoden puolelle ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti