maanantai 16. joulukuuta 2013

Pepparkaksmys

Eilen illalla iski kesken Homeland-putken(mielettömän koukuttava sarja!) aivan kamala pipari(taikina) himo. Mitäs siinä sitten muutakaan kuin taikina sulamaan ja muotit esiin! Paras vaihe kyllä tässä touhussa on kaikkien ylimääräisten reunojen ja muiden palasien syönti, heh. Välillä näitä ylijäämiä kertyykin vähän suurempikin keko;) 


Hyvänä kakkosena tulee sitten koristelu, jonka parissa jaksaisinkin väkertää pidempäänkin. Se Homeland jakso vain tosiaan oli vielä kesken eikä tuo toinen leipuri ollut aivan yhtä innostunut nomparellien asettelusta, joten vähän pienempi satsi sai riittää toistaiseksi.


Sama tehokas aikaansaaminen on jatkunut tänäänkin. Päätin katkaista mielialani ja samalla kaiken muunkin murskaavan töihin-kotiin-töihin kierteen (okei löytyi välistä muutaman hyvin ansitun lasillisen ilta ulkonakin) ja suunnata pitkästä aikaa (viikkoon) salille. Nyt on tärisevä ja väsynyt mutta päättäväinen, ylpeä ja vahva olo. Kannatti, kuten aina. 


Töiden jälkeen ajattelin vielä suunnata keskustaan joululahjajärjestelyiden merkeissä. Alkaakin jo pikkuhiljaa tulla kiire. Lunta kun vielä tulisi paria tuntia pidemmäksi aikaa niin alkaisi aaton lähestyminenkin varmasti tuntua todellisemmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti