maanantai 30. joulukuuta 2013

Extempore night


Eilisestä illasta muodostui lopulta ihanan extempore. Aloitettiin istuskelemalla muutama hetki poikaystävän ja kaverin kanssa Robertsissa, jonne puhtaasti sattumalta päätyi myös toinen ystävä. Yllätysvieraan pikavisiitin jälkeen siirryttiin Mikonkadulle sushille ja porukka täydentyi tuplatreffeiksi.



Sushinautiskeluiden ja kameran mukanaolon muistamisen jälkeen lähdettiin kiertelemään ympäriinsä ja puolipäämäärättömästi etsimään jälkkäripaikkaa. Kaiken tietenkin sunnuntai-iltana ollessa kiinni keksittiin lähteä leffaan. Ainoa kysymys olikin enää: mikä leffa? No, tähän kysymykseen ei lopulta ollut tarvetta vastata kun tajuntaamme hiipi fakta siitä, ettemme olleetkaan ihan yksin leffaideamme kanssa. Tennari oli niin täynnä ihmisiä, etten muistiarkistoistani edes löydä samanlaista näkyä kyseisessä rakennuksessa.



Luovia, kekseliäitä ja fiksuja kun kaikki olemme, päädyttiin hylkäämään idea ruuhkassa hengailusta ja jonottamisesta. Huomattavasti parempi idea oli nimittäin ruokakaupan ja herkkujen valikoimisen kautta pitää rauhallinen leffailta uuden sarjatuttavan parissa. Yhdeksi lemppariksi muodostuikin hyvin paljon normaalisti seuraamistani sarjoista poikkeava testikierrokselle päässyt Suits. Muutama tunti vierähtikin helposti ja nopeasti hyvässä seurassa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti