lauantai 28. joulukuuta 2013

Piparkakkutalokuulumisia


Vielä vähän jouluisien tunnelmien parissa piparkakkutalokuvien kanssa. Oli vain niin kiireinen joulunodotus ettei kuvailuun ja bloggailuun oikein jäänyt aikaa. Hiukan myöhässä näiden asioiden kanssa täällä siis. Mutta tuolla se talo siis vielä komeilee vaikka kauheasti tekisi jo mieli murtaa ihan pikkiriikkinen kulma parempiin suihin. Aika herkullisen näköisen siitä nimittäin sain;) Perinteenä on säilynyt talon syömisen aloittaminen vasta uudenvuoden aattona, joten pari päivää sadaan vielä ihastella ennen herkuttelua.


Eilinen oli oikein mieluisa ja touhuntäyteinen päivä. Aamu lähti tehokkaasti käyntiin täyspituisella aamuvuorolla ja siitä jatkoin pienen koukkauksen kautta salille viettämään omaa aikaa. Loppupalkintona rentouttava sauna, kuuma suihku ja Victorias Secretin taivaalliselta tuoksuvat ihonhoitotuotteet. Jos ei muuten millään jaksaisi lähteä treenaamaan, onnistuu motivoituminen pelkästään näitä juttuja ajattelemalla. Treenisuorituksen jälkeen suuntasin keskustaa tapaamaan muutamia kavereita ja poikaystävää, jotka jo odottelivatkin hiukan aikataulusta myöhässä saapuvaa seuralaista, heh. Käytiin katsomassa uusin Hobitti, joka poikkesi kyllä paljon ykkösosataan. Ykkösessä jäi hiukan häiritsemään sen hidastempoisuus ja toinen toisensa perään jatkuvat vaelluskohtaukset, joista Sormustenherratkin taitavat olla tunnettuja. Kakkonen kuitenkin yllätti vaelluksen puuttumisellla lähes kokonaan. Tilalle oli heitetty action- ja kaiken maailman örkkikohtauksia vielä vaellustakin enemmän. Eikä siis ihme, että leffan jälkeen oli kovin uupunut olo ja poikaystävällä varmaan hyvin kiinnipuristettu käsi.. Mutta hyvä leffa siis oli ja kannattaahan se käydä katsastamassa jos yhtään kiinnostaa:)


Tänään on taas ollut hiukan vähäenergisempi meno päällä. Töistä pääsin jo 11 aamulla ja sieltä suuntasin kotiin takaisin peiton alle. Noin yhdeltä nukahdin noin puoleksi tunniksi, jonka jälkeen olenkin ollut kuin kävelevä ruumis. Nyt pitäisi vähän piristyä, laittaa meikkisudit heilumaan ja myöhemmin suunnata keskustaan hyvän seuran ja parin drinkin pariin.


Ainiin ja ps. siitä eilisestä suuresta houkutuksesta tulossa lisää juttua vielä myöhemmin!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti