maanantai 28. huhtikuuta 2014

M o n d a y s t r o l l i n g


Päivä alkoi reippaasti pikaisella aamulenkillä, joka on kyllä ihan epätyypillisintä minua. Yleensä talsin silmät ristissä suoraan keittiöön eikä ennen aamupalaa ole toivoakaan saada mitään fiksua aikaiseksi.


Lounasaikaan suunnattiin Petrin kanssa Tapas Barcelonaan ja jatkettiin sieltä täysin spontaanille shoppailukierrokselle. Ei siis toisiaan ollut tarkoitus ostaa mitään mutta kummasti sitä juuri silloin löytääkin kaikki maailman ihanimmat ja ehdottoman tarpeelliset jutut.


Töiden jälkeen pinkaisinkin heti testaamaan uutta unelmakevyttä ja pirtsakkaa takkiani ja sen kaupanpäällisenä (voisiko parempi tuuri olla!) tulleita juoksutrikoita. Seuraavaksi odotankin säiden lämpenevän tarpeeksi Niken täydellisesti kriteereitäni vastanneille shortseille. Ne ovat juuri sopivan pituiset ja näköiset (eivät tuo mieleen miesten vääristä paikoista tiukkoja pyöräilytrikoita tai alusvaatetta eivätkä myöskään paljasta liikaa) sekä tuntuvat hyviltä päällä. Ja plussana vielä Niken tunnusomainen motivaatiolause lahkeen reunassa. Huomenna parempia kuvia ostoksista kun saan kuvattua ne luonnonvalossa.


Yhteensä kävelin tänään 3.4 km ja juoksin 5.8. Moves on ihan mahtava appi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti