torstai 24. huhtikuuta 2014

Both sides of me


Niin kauan kun olen omia kasvonpiirteitäni tietoisesti tarkkaillut, olen pitänyt enemmän oikeasta puolestani. Oikean puolen ripseni ovat ne, jotka kerta toisena jälkeen taipuvat ja erottautuvat kauniimmiksi kuin vasemman. Pidän myös enemmän oikean kulmani muodosta ja hymyilen mielestäni nätimmin oikealla puolella. Ja olenhan oikea kätinenkin. Usein olen peiliin tuijotellessani toivonut, kuten varmasti moni muukin, että kasvoni olisivat täysin symmetriset ja mielellään oikean puolen mukaan.


Päätinkin hiukan harjoittaa kuvankäsittelytaitojani ja kokeilla miltä näyttäisin, jos oikea ja vasen puoli kasvoistani olisivat täysin kopiot toisistaan. Jos olisin niin sanotusti täydellinen ja kasvoni ihan symmetriset. Tässä nyt siis kolme versiota itsestäni: se aito, oikean puolen mukainen ja vasemman puolen mukainen. Miltäs näyttää?


Itse yllätyin kovasti siitä, että pidänkin enemmän vasemman puolisista kasvoistani kuin oiken puolen luomuksesta. Tämä pieni koe käänsikin ympäri sen vääristyneen kuvan päässäni, että oikea puoli kasvoistani olisi mieluisampi ja sai minut arvostamaan enemmän myös vasemman puolen piirteitäni. Kokeilu paljastuikin siis paljon hyödyllisemmäksi kuin osasin arvatakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti