keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tänään olen . . .


• Pukeutunut harvinaisen synkästi. Yleensä vältän kokomustaa tai liian tummanpuhuvia asuja ja yritän säilyttää niissä tietyn raikkauden mutta Tukholmassa vastaan tullut asukokonaisuus sai minut vakuutettua siitä, miten tyylikäs kokomusta voikaan olla olematta liian synkkä. Uuden hameeni kanssa olenkin inspiroitunut kokeilemaan normaalia tummempisävyisiä asuja muutenkin kuin klassisesti yhdistämällä pikkumustan mustiin korkoihin. Ehkä tässä vielä joku päivä uskaltaudun ihan täysin kokomustaan arkenakin;)


• Saavuttanut vihdoin olon, että olen menossa tiettyyn suuntaan enkä vain vello paikallaan opiskelun ja ammatin saannin kanssa. Pienillä askelilla kohti suuria unelmia. Tällä hetkellä valitsemani ala ei voisi tuntua oikeammalta!

• Onnistunut ensimmäistä kertaa koskaan pelästyttämään joltain hikan pois! Suuria saavutuksia elämässä.


• Miettinyt miksi h****tissä mailla ja kaupungeilla on eri nimet eri kielissä. Olisko hyvä idea jos Annakin olisi Venäjällä Svetlana ja Espanjassa Maria?

• Hengaillut kotishortseissa. Varma kesän lähestymisen merkki. Talvella jalassani on kotosalla aina velourit tai verkkarit ja mahdollisesti vielä varpaita lämmittämässä mahdollisimman paksut pehmosukat. Ne on nyt tungettu syvälle kaapin perukokoihin.


jacket Vila / sweater &OtherStories / skirt h&m / loafers &OtherStories

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti