lauantai 3. toukokuuta 2014

Kallio chick


Tarkoitus oli päivällä vain nopeasti Heidin näkemisen jälkeen hypätä keskustasta ysiin ja sillä suunnata Kallioon, jossa autoni odotti vapun jäljiltä. Ihan näin helposti ei tosin sitten matka sinne sujunutkaan kun minä ja tunnetusti ei ihan niin loistava suuntavaistoni ja maantieteellinen tietämykseni pääsimme tositoimiin. 


Hyvin kuitenkin sulauduin Kallion katuelämään boho asuineni, kilisevine korviksineni, blogikirpparilöytöineni ja punaisine kohmeisine sormineni, joten mikäs siinä ympäriinsä pyöriskellessä. Satamaankin rupesi sopivasti vasta juuri kun sain vihdoin pitkän ja kivisen matkan sekä muutaman uukkarin ja sporallatakaisintoiseensuuntaanjauusiyritys-vaihdon jälkeen vetäistyä auton oven kiinni jättäen kurjan harmaan maailman ulkopuolelle. 



Ah! Oma lämmitettävä kulkupelini! Eikun vaan lempparimusat täysille, istuinlämmitin päälle ja pohdinnat siitä millainen ihminen on istunut penkillä ennen minua kuuseen. Onhan julkisissa omat hyvätkin puolensa mutta on se auto vain silti kaikkien niiden verojen ja huoltomaksujen arvoinen. Eikä ollut sakkojakaan tullut, täydellistä. 


jacket Vila / scarf Italy / cardigan bloggers thrift shop / bikers Moa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti