sunnuntai 4. toukokuuta 2014

030514 outfit


Kahdet juhlat, yksi mekko. Olen täysin ihastunut Ivyrevelin pikkumustaani, jonka käsittämättömän hyvällä tuurillani bongasin blogikirpparilta Ainon rekiltä roikkumasta. Täysin käyttämätön ja laputkin vielä nätisti kiinni. Mikä aarre! Niin yksinkertinen ja joka tilanteeseen sopiva mutta silti mielenkiintoinen erikoisen kaula-aukkonsa ansiosta - ja istuu täydellisesti.


Perjantaina juhlistettiin poikaystävän kanssa kuudetta vuosipäivää (ihan sanoinkuvaamattoman käsittämättömän hullua..!) ensin lasillisilla Helsingin kattojen yllä Tornin Ateljee baarissa ja fiinistelyjen jälkeen söpösti puoliksi jaetulla pizzalla naapurin Putte's bar & pizzassa Kaunotar ja kulkuri tyyliin, jonka jälkeen jatkettiin vielä naapuriin Vin Viniin.


Lauantaina taas oli vuorossa ystävän synttärit enkä malttanut jättää samaista mekkoa kotiin, joten vedin sen päälle vielä toistamiseen. Kehuja tuli niin mekosta kuin taiteilemastani letistä hiuksissakin (pitäähän sitä nyt harjoitella kun vihdoin on oppinut tekemään ranskiksen) ja olo oli kotoista, hyvä päätös siis.


Tällä hetkellä istutaan jo (ainakin suunnitelmien mukaan, toivottavasti todellisuudessakin) koneessa matkalla kohti Tukholmaa ja kyseinen mekko numero 1 on taas matkassa mukana. Saa nähdä kauan tätä vauhtia menee, että kyllästyn.. Konekin on kyllä mukana mutta yritän pysyä poissa sen äärestä ja keskittyä vain nauttimaan Tukholmasta. Photo a day haasteen kuvat aion kuitenkin pitää ajan tasalla, joten ainakin pieniä realiaikaisia Tukholma fiiliksiä luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti