torstai 2. toukokuuta 2013

VAPPU

Vuoden 2013 vappu sujui rennoissa ja herkullisissa tunnelmissa. Aattopäivä alkoi viiden herätyksellä ja viidellä tunnilla töitä.Oli kyllä ihan kätevää saada päivä jo ajoissa käyntiin vaikka aamulla olinkin ihan puhki.


Töiden jälkeen laittautumista, valmistelua ja mm. lettujen paistoa ihan alusta loppuun yksin. Enkä polttanut yhtäkään! Myöhemmin kyllä kävi hiukan huonommin kun muovirasia jotenkin päätyi kuumalle levylle ja suli siihen kiinni...


Kun letut oli paistettu, leivät kasattu, hedelmät pilkottu ja kaikki pakattu, suunnattiin poikaystävän kanssa Kaivariin. Etsittiin mahdollisimman tuuleton ja aurinkoinen paikka ja levittäydyttiin siihen eväinemme ja viltteinemme. Paras tapa viettää vappua sanon minä!


Piknikin jälkeenn sitten vähän isommalla porukalla ympäriinsä kiertelyn päätteeksi sisätiloihin Tivoliin. Musiikki tuotti jälleen pettymyksen mutta muuten ilta sujui oikein vappuisissa tunnelmissa valkolakki päässä!



Vappupäivän aamu alkoikin sitten hiukan haasteellisemmin mutta kyllä se siitä sitten kun pääsi raittiiseen ilmaan ja auringonpaisteeseen. 20 vuotta jatkuneen perinteen mukaisesti herkkujen kera Kaivariin piknikille nro 2.


Aamun piknikille varustauduinkin sitten vähän  lämpimämmin toppatakilla. Sen verran viileää oli illalla ollut. Oli kyllä ehkäpä jopa hiukan liian lämmin kun aurinko paistoi täysin pilvettömältä taivaalta eikä tuullutkaan niin paljon kuin odotin. Oli kyllä ihanaa nautsikella pannareista ja muista herkuista siinä lämmössä!


Siinä olikin sitten minun vappuni sillä työt kutsuivat jo kahdeltatoista ja siellä riuduinkin sitten loppupäivän.. Eikä kyllä ihmekkään, että väsytti ja silmät meinasivat jatkuvasti lupsahtaa kiinni. Olin nimittäin ollut aattona hereillä yhteensä 22 tuntia ja nukkunut yöllä vain 5.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti