keskiviikko 8. toukokuuta 2013

5 hours of summer


Työputki jatkuu tänäänkin mutta tällä kertaa päivä alkoi huomattavasti tavallista nautinnollisemmin. Aloitin päivän jo aikaisin ja suuntasin kahden ihanan ystävän kanssa aamiaiselle Cafe Ekbergiin. Alunperin oli tarkoitus nähdä myös pitkästäpitkästä aikaa maailmalla ollutta ystävää mutta valitettavasti muut asiat pilasivat suunnitelman nelinkeskeisestä herkuttelusta. Joku toinen päivä sitten.


Aamiainen oli kaikkea mitä vain saattoi toivoa! Oli jogurttia, mysliä, croissantteja, vihanneksia, muroja, tuoremehua, hedelmiä, puuroa, makeita leivonnaisia, teetä, kahvia, .... Ah mikä päivän aloitus! Olo oli kuin 5 tähden hotellissa lomamatkalla viihtyisän puheensorinan keskellä;)


Bulevardilta jatkoimme matkaa kohti Helsingin turistiydintä: kauppatoria ja tuomiokirkkoa. Kierreltiin ympäriinsä sekä mukulakivikatuja että ihan niitä asfaltoitujakin. Tuli käytyä niinkin uusissa paikoissa, että tuntui kuin uuteen kaupuniin olisi saapunut. Enhän täällä olekkaan asunut kuin vasta 20 vuotta...krhm.. Ostettiin kesän ekat jätskit ja nautittiin lämmöstä. Oli muuten superhyvää tuo uutuus mascarpone-sitruuna-lime, suosittelen. Niinkin lämmintä oli, että musta takki ja kaulahuivi saivat lähteä useaan otteeseen!


Tässä vielä muutamat kuvat aamupäivän asusta. Päällä oli uudet Pull & Bearin housut, vielä uudempi Vilan neule ja kesän kunniaksi vähän kevyemmät kengät Primarkista. Enemmän tai vähemmän päällä oli myös Vilan tekonahkatakki ja jostain päin maailmaa tuotu huivi (nyt en kuollaksenikaan muista mistä..)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti